Zeci de donații pentru copiii nevoiași din Târgu Neamț

Campania umanitară “Bucură și tu un copil de Paște”, organizată de patroana frizeriei “Capelli Style” din Târgu Neamț, a dat deja rezultate. Zeci de târgnemțeni au adus la sediul frizeriei pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri.

tg frizerie umanitar (1)
tg frizerie umanitar (2)
tg frizerie umanitar (3)
tg frizerie umanitar (4)
tg frizerie umanitar (5)
tg frizerie umanitar (7)
tg frizerie umanitar (6)

“Ceea ce m-a impresionat cel mai mult în această campanie a fost ziua când un băiat care a locuit la Centrul Sf. Teodora din Humulești a venit să doneze două punguțe cu covrigei pentru copii. Am rămas fără cuvinte. El care la rândul lui are nevoie de ajutor a oferit ceva altor copii nevoiași. Persoanele care au donat nu vor să arunce hăinuțele și jucăriile pe care cu siguranță le-au cumpărat cu efort și cu drag pentru copii lor și vor să le dăruiască din inimă altor copii mai puțin norocoși. Se bucură că există această campanie și au un loc unde le pot lăsa. Vor să doneze și haine nu doar pentru copii. Primăria ar trebui să pună la dispoziție o locație unde locuitorii pot veni oricând să aducă donații pentru că-și doresc să facă asta”, ne-a precizat Florentina Martin, patroana frizeriei.

Duminică, de Florii, frizeria va fi deschisă între orele 10:00 și 15:00, iar doamna Florentina Martin va tunde gratuit toți copiii nevoiași. “Vreau să mulțumesc încă o dată dv. și publicației Mesagerul de Neamț și site-ului de știri ZCH NEWS, pentru colaborare, implicare și promovarea acestei acțiuni umanitare”, a mai declarat Florentina Martin. (C.T. STURZU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *