Acasă Actual Horoscop 11-17 mai: Începuturi foarte bune

Horoscop 11-17 mai: Începuturi foarte bune

”Relațiile interumane, simpatia și antipatia, dragostea și ura, fascinația, acel coup de foudre, dragostea la prima vedere, dominarea prin privire, subjugarea prin farmec sau prin simpla prezență devin mult mai ușor de înțeles dacă admitem că, la baza lor, se află un transfer interuman de energie. O psihologie care și-ar baza explicațiile pe schimbul energetic uman poate că nu ar mai fi obligată să expedieze ceea ce nu-și poate explica în afara granițelor sale, adică în parapsihologie” – Dumitru Constantin Dulcan, ”Inteligența materiei”.

* Berbec

Un moment special din această perioadă îl reprezintă zilele de 11-14 mai, când Marte și Jupiter formează un unghi favorabil. Rezultanta acestor două planete susține planurile de călătorie ale nativilor din Berbec, susține demersurile pentru semnarea unui contract sau atragerea, angajarea unei persoane de valoare.

Venus, planeta iubirii, se află în Berbec întreaga lună mai. Nativii vor fi populari, vor fi invitați la diferite ocazii mai mult decât de obicei. Este necesară schimbarea garderobei nativilor, chiar dacă, uneori, acest aspect nu le convine.

Una din cele mai romantice zile din mai pentru Berbeci este 12 (un pic și 13 mai), atunci când Jupiter se aliniază cu Marte.

* Taur

Luna Plină în Scorpion produce efecte puternice asupra relațiilor în care sunt implicați nativii zodiei. Se produce o optimizare a compatibilității de cuplu, cu condiția ca Taurii să fie deschiși către mai bine, către nou.

Pluton traversează Capricornul acum, oferind nativilor un început foarte bun pentru tot ce întreprind.

Pe 13-14 mai, Marte se aliniază cu Jupiter în Casa lucrurilor zilnice a Taurilor. Aici este vorba de rutina zilnică, dar și de lucrurile mici care aduc fericirea.

Pe 11-12 mai, Neptun oferă inspirație Taurilor. Nu se petrec lucruri majore în viața lor, dar vântul ideilor, schimbării, bate în sinapsele nativilor.

* Gemeni

Marte în Gemeni, pentru prima dată în ultimii doi ani, este un eveniment astrologic important pentru nativii din Gemeni. Aceștia se vor simți sexy și cei care îi înconjoară vor ține ștacheta ridicată pe 13 mai.

Casa iubirii adevărate a Gemenilor este vizitată de Jupiter, planeta șanselor benefice. Cuplurile sau nativii singuri care doresc un copil au acum o oportunitate astrală benefică pentru a concepe unul.

Venus în Berbec se deplasează în Casa prietenilor, a distracției Gemenilor. Nativii pot organiza petreceri, grătare, toate însă dezinteresați, fără a avea scopul de a obține ceva. Și poate că tocmai în acest fel vor obține aprobarea unui șef sau ajutorul unui prieten important.

* Rac

Finalizarea proiectelor în lucru este o prioritate pentru Raci, până pe 11-12 mai. Venus formează un unghi dificil cu Saturn în Săgetător, asta însemnând că Racii trebuie să depună eforturi pentru a-și elibera programul de sarcini. Ei pot primi una-două invitații la evenimente sociale, dar nu pot participa până ce nu își ating obiectivele.

Pluton oferă Racilor un ajutor sălbatic, brut, în Casa căsătoriei nativilor și a angajamentelor. Aceștia se pot căsători pe 13-14 mai, în mod neașteptat, dar benefic pe termen lung. Altfel, pot planifica să petreacă acest weekend cu persoana iubită, într-un cadru foarte plăcut.

* Leu

Marte în Gemeni luminează Casa prietenilor, a distracției, relaționarea cu oameni noi. Leii pot găsi acum energia pentru a uita de ei și a se prezenta așa cum sunt, fără ego, altor persoane. Acest aspect aduce noi jaloane în familia și cariera nativilor. Ei își pot schimba opțiunile profesionale, se pot muta sau scurtează/ prelungesc perioada de logodnă cu persoana iubită.

Marte este orientat spre Jupiter pe 13-14 mai. Leii pot pleca într-o călătorie sau forțe pe care ei, momentan, nu le cunosc le planifică una.

13 mai este o zi importantă pentru semnarea unui contract, pentru atragerea unor înțelegeri importante.

* Fecioară

În această perioadă, Fecioarele au amplificate abilitățile medicale, în domeniul IT, al tehnologiei,al nutriției. Nativii care au profesii legate de călătorii, de transport, de curierat vor avea un cuvânt de spus în domeniul în care profesează.

Luna Plină are efecte deosebite în latura sexy a nativilor, în perioada 13-15 mai. Chiar dacă își pierde din putere, Luna Plină creează anumite variabilități în aura Fecioarelor, variabilități care le transformă în persoane atractive.

Weekendul 13-14 mai devine feeric sub influențele lui Marte în Gemeni și ale lui Jupiter în Balanță. Doar nativii relaxați se pot bucura de aceste energii cosmice.

* Balanță

O ofertă financiară poate deveni acum o sursă importantă de venit pentru Balanțe. Neptun, plin de creativitate, îi ajută pe nativi în afaceri: dacă au de realizat un proiect creativ, acesta își poate dubla valoarea datorită intuiției lor în domeniul abordat.

Pluton oferă o pauză celor mai ocupați dintre nativi. Este momentul ca aceștia să-și renoveze biroul, să-și decoreze apartamentul și să-l restructureze. Aceste activități vor rupe rutina în care sunt angrenați nativii pe moment, asta având un efect benefic și revigorant asupra lor.

Starea de sănătate poate lăsa de dorit pentru nativii care au uitat în ultimul timp să-și mănânce legumele din farfurie. Se recomandă o cură vegană pentru majoritatea Balanțelor.

* Scorpion

Luna Plină în Scorpion are efecte puternice până prin 15 mai. Momentul reinventării nativilor este acesta, chiar dacă asta implică unele privațiuni, renunțări, post. Latura ascunsă a nativilor iese la suprafață. Dacă nu le va fi frică de ea, dacă educația primită până acum de nativi nu îi transformă în demagogi, dacă nu îi va interesa gura lumii, atunci Scorpionii au o șansă să-și realizeze planurile în această lume. Fără prea multe piedici, decât acelea pe care și le pun singuri.

Pluton în Capricorn îi ajută să semneze documente, acte importante. Asta poate fi și una dintre lecțiile pe care le oferă astrele Scorpionilor, aceea de a înțelege importanța hârtiilor.

* Săgetător

Mercur prinde forță în mișcarea sa directă. Nativii își pot cumpăra aparate frigorifice, care fac gheață, răcitoare etc. Și Venus le vine în ajutor. Ei se vor simți bine în pielea lor, endorfinele se vor secreta suficient de mult pentru a se simți fericiți. Pentru Săgetătorii care doresc să plece în călătorii, acum e unul dintre momentele lunii mai.

Luna Plină în Scorpion are efecte și în weekendul 13-14 mai. Nativii pot merge la un film, la un tratament balnear. Săgetătorii care consultă un psihiatru vor avea acum un salt pozitiv în evoluția lor.

Marte în Casa relației se aliniază pe 12-13 mai cu Jupiter, transformându-se într-o zi minunată.

* Capricorn

Neptun continuă să fie energizat de Luna Plină, chiar până în 14 mai. El aduce eleganță nativilor, o viață socială la care visează de mult timp unii dintre Capricorni.

Pluton în Capricorn este un eveniment astrologic pentru nativi. Foarte probabil, o persoană importantă le va veni în ajutor. Unul din modurile prin care vor fi ajutați presupune o sumă mare de bani pentru ei.

Marte în Gemeni se atinge de Casa realizărilor profesionale, a recunoașterii Capricornilor. Lucrurile merg spre bine, chiar dacă pe unii dintre ei îi încearcă amocul. Pozitivismul nativilor trebuie întreținut cu exerciții, dacă ei nu știu alte moduri.

* Vărsător

Venus a intrat în mișcare directă și va mai detensiona situația Vărsătorilor în probleme legate de locuința lor sau a părinților lor.

Marte se găsește acum într-o poziție ideală pentru ei. Se află în semnul de aer al Gemenilor, unul din cele mai bune locuri de unde se poate genera dragostea adevărată. Nativii au mari șanse de a întâlni pe cineva de care să se îndrăgostească, cu care să își petreacă o bună parte din viață. Acest aspect nu îi ocolește pe nativii care se află deja într-o relație de dragoste sau sunt căsătoriți ori logodiți.

* Pești

Marte, planeta energiei, a intrat recent în Casa locuinței, a familiei. Luna mia este oportună pentru mici modificări asupra locuinței nativilor, redecorări, izolări termice. Nu sunt recomandate lucrările mari asupra locuinței Peștilor.

Pe 13-14 mai sunt momente optime pentru Peștii care negociază un acord, care finalizează un contract cu clauze deosebite pentru ei. Acum este momentul finalizării acestor acorduri, întârzierile care vin din partea nativilor se vor răzbuna.

Pe 12 mai, Mercur intră într-un conflict cețos cu Neptun. Unele acțiuni care li se par ciudate nativilor trebuie amânate spre sfârșitul lunii.

Jupiter traversează Casa banilor altor persoane a Peștilor acum, iar nativii pot obține un împrumut în condiții avantajoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here