Premieră la Bebe Ardealul: Petrecere de Ziua Copilului!

Dacă aveți copii, nu ocoliți “Bebe Ardealul” din Shopping City Piatra Neamț, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului! Organizatorii promit o mulțime de surprize pe tot parcursul zilei. Pe lângă faptul că toate jucăriile vor avea o REDUCERE de 10%, cei mai norocoși dintre norocoși vor pleca acasă cu două premii importante: FERMA CEA MARE de la Playmobil și o tricicleta marca SMART TRIKE FUN 2 în 1.

“Este o mare bucurie că vom putea sărbători Ziua Copilului în acest spațiu generos. Ne străduim să avem o zi de neuitat pentru cei care o să ne treacă pragul. Vom avea două mascote, una de la Playmobil – e vorba despre un pirat – și una de la Nestle, un urs, care vor împărți copiilor cadouri. Acestea vor consta în figurine gratuite de la Playmobil, baloane, acadele și mai ales cărți de colorat. Toți copiii vor fi fotografiați de noi, iar fotografiile vor putea fi ridicate, gratuit, în două zile”, a declarat Anca Leureanu, administrator “Bebe Ardealul”.

Totodată, începând de astăzi, 23 mai, în magazinul din Shopping City Piatra Neamț se vor organiza două TOMBOLE.

La prima tombolă, fiecare client care va cumpăra produse marca Playmobil de minim 120 lei va primi un talon de participare, în care marele premiu va fi FERMA CEA MARE de la Playmobil, în valoare de 400 lei. La a doua, orice client care cumpără produse în valoare de minim 100 lei va primi un talon de participare, în care, prin tragere la sorți, va putea câștiga o tricicleta marca SMART TRIKE FUN 2 în 1, în valoare de 250 lei. La achiziția oricărui produs dermato-cosmetic din gama Bioderma abcderm, clienții noștri vor primi un ghiozdănel gratuit“, a adăugat Anca Leureanu.

Pe cei care nu vor avea drum prin Piatra Neamț în aceasta perioadă, “Bebe Ardealul” îi invită să consulte ofertele speciale AICI. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *