Ștrandul din Roman se redeschide pentru copii

Ștrandul romașcan nu s-a redeschis încă, mai mult din cauza vremii capricioase și mai puțin din cauza vreunei reamenajări spectaculoase. Este adevărat că, în sezonul estival din anul acesta, plaja va avea o suprafață mai mare și că numărul șezlongurilor s-a dublat (de la 500 la 1.000), ca  și numărul  umbrelelor  de plajă (de la 250 la 500). Dar, deși ștrandul nu a fost redeschis, zona de picnic funcționează deja de vreo 3 săptămâni. Numai săptămâna trecută, de exemplu, au fost  închiriate 33 de foișoare mici și 12 foișoare mari.

Sezonul estival va fi inaugurat oficial joi, 1 iunie,  la ora 12:00. Intrarea în ștrand costă 10 lei,  de luni până joi, iar de vineri și până duminică 15 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani plătesc un bilet de intrare de 5 lei (cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei copiilor). Pentru copiii cu vârsta de  până la 3 ani inclusiv, părinții sau însoțitorii nu plătesc nimic, cu condiția să facă dovada vârstei. În timpul săptămânii, ștrandul este deschis de la ora 9:00 la ora 21:00, iar vinerea, sâmbăta și duminica programul de funcționare este până la ora 23:00.

Pentru prevenirea accidentelor, în ștrandul romașcan, unde se poate intra și cu mașina, au fost montate și două limitatoare de viteză. (D.A.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *