Absolventul de elită al Școlii Gimnaziale “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov

pietricica turism

Mihai Cazacu, șeful de promoție al Școlii Gimnaziale “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov este pasionat de informatică și nu va face niciun rabat de la exigențele impuse de această disciplină. A încheiat gimnaziul cu media generală 9,79, fiind răsplătit în toți anii de școală cu Premiul I.

MIHAI CAZACU (al doilea din stânga)

“A fi șef de promoție este o mândrie pentru mine, părinți și profesori. Anii de gimnaziu nu o să-i uit niciodată. Cred că la liceu va fi mult mai greu, dar nu mă voi da bătut, voi încerca să învăț la fel de bine. Le mulțumesc domnilor diriginți, am avut doi diriginți în gimnaziu, până anul trecut ne-a fost diriginte domnul primar Vasile Ciubotaru, iar în clasa a VIII-a a venit domnul profesor de istorie Marius Andrieș. Sper să închei cu bine Evaluarea Națională. Îmi place informatica și asta mi-am dorit mereu să studiez, să aprofundez“.

Dirigintele lui Mihai Cazacu, profesorul de istorie Marius Andrieș, spune că acesta s-a remarcat în primul rând ca un elev care a învățat constant la toate materiile.

“A fost un exemplu demn de urmat prin atitudinea și comportamentul arătate de-a lungul ciclului gimnazial. Materiile preferate sunt româna și matematica. Mai petrece o parte din timpul liber în fața calculatorului, ca orice tânăr de vârsta lui. Și-a manifestat clar intenția de a da admitere la Colegiul Național de Informatică, unde suntem siguri că va reprezenta cu mândrie comunitatea din Girov”. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.