Absolventul de elită al Școlii ”Nicu Albu” Piatra Neamț

Andrei Atomei se desparte cu greu de Școala Gimnazială ”Nicu Albu” din Piatra Neamț pentru că aici a petrecut cei mai frumoși ani. Cu media generală 9,88, el a ajuns la sfârșitul clasei a VIII-a pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere devenind șef de promoție. Diriginta sa a fost profesoara de limbă engleză Petronela Smărăndeanu.

Prof. Daniela Domnica, directoarea Școlii ”Nicu Albu” îl descrie pe Andrei Atomei ”ca un copil serios, implicat în toate proiectele care s-au derulat în școala noastră. Este un băiat care știe ce-și dorește de la viață așa că suntem foarte mândri de el și-i dorim mult succes mai departe”.

Andrei Atomei spune că anii petrecuți la școala din cartierul Precista au trecut foarte repede și că și-ar fi dorit să amâne acest moment dar privește spre viitor cu optimism.

”Aș vrea să dau admitere la Colegiul Național de Informatică sau la Petru Rareș dar prima opțiunde rămâne informatica. Îmi place foarte mult matematica drept pentru care am participat an de la an la Olimpiade. A fi șef de promoție mi-am propus încă din clasa a V-a. Atunci i-am văzut pe cei mai buni din clasele mai mari care primeau cheia școlii și așa mi-am dorit să ajung și eu și iată că am reușit. Cu excepția clasei a VII-a, când am luat premiul al II-lea, în ceilalți ani am primit coronița de laureat. Aici la ”Nicu Albu” se învață foarte mult, fiind o școală renumită. Cred că am avut cei mai buni profesori pe care-i putea avea un elev în gimnaziu”.  (Ana MOISE)

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *