Ce face primarul Dragoș Chitic de Zilele Orașului

pietricica turism

Pe modelul caselor mai mari – președintele României, prim-ministru, membri ai Guvernului, ambasadori aflați în vizite oficiale -, compartimentul de promovare al Primăriei Piatra Neamț a transmis public programul primarului Dragoș Chitic pentru astăzi, vineri, 23 iunie.

«Vineri, 23.06.2017, primarul Dragoș Chitic va participa la o serie de evenimente dedicate sărbătoririi Zilelor Orașului Piatra-Neamț, după următorul program:

-17.50-18.00 – eveniment Masa Critică, plecare participanții din fața Teatrului Tineretului;

-18.00-18.40 – întâlniri cu pietrenii  în zona Curtea Domnească și Parcul Central;

-18.45 – întâmpinarea Mitropolitului Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, zona Teatrul Tineretului (scări);

-19.00-20.00 – participare  la slujba oficiată de ÎPS Teofan (Curtea Domnească, Biserica Sfântul Ioan Domnesc);

-ora 20.00 – deschidere spectacole scena Curtea Domnească;

-20.15-20.45 – participare la  evenimentul culinar desfășurat pe terasa de vară a Hotelului Ceahlău, eveniment la care va găti: câștigătorul concursului ”Chef la cuțite”».

Ce nu se spune în programul primit de la primărie? În primul rând, că la Piatra Neamț este așteptat Ludovic Orban, noul președinte al Partidului Național Liberal, cu care primarul speră să aibă o întrevedere tête-à-tête, eventual una care să fie măcar în interesul, dacă nu și în folosul pietrenilor bucuroși de sărbătoare. Probabil că aceia dintre ei care se vor afla pe platoul din fața primăriei vor avea prilejul să-l vadă și pe Ludovic Orban. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.