FOTO S-a deschis Ștrandul, dar reparațiile sunt în toi!

Astăzi, 1 iunie, s-a deschis sezonul în Ștrandul Tineretului Piatra Neamț. Cu toate acestea, încă se lucrează. Se fac reparații la bazinul pentru copii, iar lucrătorii mai au în atenție și băncile sau elementele de siguranță. Nu contează că ne aflăm deja în sezon. În bazinul mare, cu adâncimea de la 1,7 la 3 metri, s-a dat drumul la apă. Administratorul ștrandului susține că “durează două zile până când apa ajunge la nivelul optim, însă nu se poate face baie decât după cel puțin o săptămână, deoarece apa este rece”.

strand piatra neamt iunie 2017 (2)
strand piatra neamt iunie 2017 (1)
strand piatra neamt iunie 2017 (3)
strand piatra neamt iunie 2017 (4)
strand piatra neamt iunie 2017 (5)
strand piatra neamt iunie 2017 (6)
strand piatra neamt iunie 2017 (7)

În zona VIP, bazinele trebuie golite, curățate și reumplute, în plus trebuie terminate și amenajările din zona de relaxare. semn că nici VIP-urile nu mai sunt ce-au fost la ștrand. Accesul la bazine este contra cost. Prețurile sunt la fel ca și anul trecut: 5 lei pentru copii, 12 lei – bazin adulți și 17 lei – zona VIP.  Chiar în prima zi, în zona grătarelor au fost clienți, unii nemțeni preferând să petreacă Ziua Copiilor în ștrand, la un mic și o bere, pentru părinți sau înghețată, pentru copii. Pentru cei mici rămân aceleași atracții ca și anul trecut, “nu venim cu nimic nou anul acesta“, a adăugat administratorul. În definitiv, e bine să se creeze reflexe la cei mici, prea multe lucruri noi și pot bulversa.  Vestea bună este că nu se mai plătește taxa de un leu de persoană pentru intrarea în ștrand, în schimb accesul auto, timp de o oră, se taxează cu 1,5 lei. Din păcate, câinii fără stăpân păzesc complexul de “Peste Vale”. (Gianina BUFTEA)

One comment

  • sergiu nemteanu

    iunie 1, 2017 at 6:46 pm

    oricum avem cel mai penibil strand din tara ….chiar nu se face nimic pentra ca sa ajunga si el in anul 2017…..nici un topogan pentru copiii…
    dusurile nu merg cum trebuie… apa in bazine rece…..pentru ce se cere taxa? pentru sezlongurile alea rupte si murdare ? ar trebuii sa se ofere ceva nu doar taxe…. ar trebuii ca cetatenii sa refuze sa mearga in strand pana nu se face ceva acolo!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *