FOTO Simpozion Național “Calitate și inovație în educație” la Școala Vaduri

Marți, 20 iunie 2017, la Școala Gimnazială Vaduri s-a desfășurat prima ediție a Simpozionului Național ”Calitate și inovație în educație – premise ce conduc spre diminuarea abandonului școlar”.  La eveniment au participat cadre didactice și elevi din 16 județe care au prezentat 67 de lucrări de specialitate.

Simpozionul a fost realizat de școala nostră în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Casa Corpului Didactic Neamț, CJRAE Neamț și Primăria comunei Alexandru cel Bun. Organizatorul simpozionului este doamna profesoara pentru învățământ primar Elena Milea. Lucrările s-au desfășurat la Școala Gimnazială Bistrița, structură a Școlii Gimnaziale Vaduri în prezența domnului prof. Ioan Milea, inspector școlar general adjunct și a domnului profesor Victor Florin Dimon, inspector pentru învățământul primar”, a declarat prof. Daniela Semian, directoarea Școlii Gimnaziale Vaduri.

Pe lângă lucrările realizate participanții au împărtășit și experiențele personale cu privire la reducerea absenteismului și implicit a abandonului școlar. “S-a evidențiat faptul că școala se dorește a fi pregătită să preia rolul de părinte, să educe, să încurajeze și să sprijine copiii cu risc de abandon”, mai spus Daniela Semian.

Referatele, comunicările științifice și exemplele de bune practici au fost publicate în revista în format electronic a simpozionului cu ISBN. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.