Horoscop 8-14 iunie: O perioadă deprimantă și toată lumea e irascibilă!

* Berbec

Luna Plină din 9 iunie cade în Săgetător. Influența lui Saturn se va face simțită în aceeași perioadă. Condițiile de acțiune vor părea de cele mai multe ori grele, aducând nativii în starea de oboseală cronică. Se recomandă odihnă, mai ales mult somn în aceste zile.

Această Lună Plină determină nativii din Berbec care doresc să-și completeze studiile să se înscrie la facultate sau la diferite specializări universitare. Unii ar putea pleca peste hotare pentru asta.

Cea mai grea perioadă va fi pe 14-16 iunie, când Saturn se opune direct Soarelui. Toată lumea devine irascibilă la jumătatea lui iunie, iar Berbecii vor printre primii.

* Taur

Casa banilor altor persoane este luminată de Luna Plină din 9 iunie, care primește unde de la Saturn. Studenții zodiei pot obține acum un împrumut  pentru studii, Taurii finanțiști joacă cu capitalurile de risc. Nativii zodiei pot primi acum moșteniri, acordul de divorț, comisioane etc.

Jupiter se află acum într-un unghi perfect cu Casa sarcinilor de lucru a Taurilor. Plata serviciilor prestate de nativi este pe cale să se facă integral de beneficiarii nativilor.

O întâlnire de foc și gheață se poate petrece pe 14-15 iunie, când Saturn se opune Soarelui. Nu se recomandă semnarea unui contract acum și nici nu e recomandat ca nativii să desfășoare acțiuni riscante.

* Gemeni

Un moment deprimant poate veni pe 8 iunie, adus de Luna Plină în Săgetător. Numai Gemenii care se află acum în plinul unei relații romantice vor simți această Lună Plină. Partenerul lor poate spune ceva jignitor, care să rupă relația. La fel, se poate ca partenerul nativilor să se afle sub o mare presiune, un mare stres.

Jupiter se află în turneu prin Casa iubirii adevărate până la începutul lui octombrie 2017. Jupiter intră în mișcare directă începând cu 10 iunie, cu toate avantajele care decurg de aici pentru Gemeni – întărirea relației amoroase, găsirea unui nou partener, întemeierea unei familii.

* Rac

Viața de familie este puternic energizată de Jupiter. Racii mai au timp până în octombrie, când Jupiter nu va mai oferi acest suport formidabil, să-și rezolve problemele de acasă, dacă le au. Își pot întări relația cu partenerul, pot să-și renoveze casa, pot să-și înscrie copiii la școli mai scumpe. Toate acestea sunt favorizate de Jupiter.

Luna Plină din 9 iunie nu are favoriți. Ea aduce locuri de muncă pentru Raci, finalizarea cu ușurință a unui proiect. Pe de altă parte, nativii pot fi criticați, dar din admirație pentru rezultatele obținute.

Soarele, în opoziție cu Saturn pe 14 iunie, îi obligă pe nativii din Rac să devină clari, limpezi, în viața lor și la serviciu.

* Leu

Momentul dificil al lunii pentru Lei este perioada 9-14 iunie, când Luna Plină în Săgetător cade în Casa dragostei nativilor, fiind însoțită îndeaproape de Saturn. Asta sugerează o situație oarecum deprimantă pentru nativi. Partenerii lor pot face acum dezvăluiri nu prea plăcute pentru Lei, îi vor surprinde neplăcut pe aceștia. Pentru unii nativi, această Lună Plină va fi în legătură cu sarcina. Leii în cauză trebuie să ia lucrurile în ușor și să urmeze sfatul medicului mai mult decât de obicei.

O perioadă deprimantă, care continuă cu Soarele în opoziție cu Saturn, din 14 iunie. Lipsa de somn îi poate afecta neplăcut pe Lei, sarcinile devin imposibil de realizat.

* Fecioară

Casa carierei nativilor se află sub razele benefice ale Soarelui în aceste zile. Luna Plină din 9 iunie aduce unele valuri, unele perturbări. Opoziția Soare – Saturn, care începe din 14 iunie și ale cărei efecte se vor simți 5-6 zile, va obliga nativii să-și ia câteva zile libere. Asta deoarece Saturn se află în Casa proprietății și a problemelor de familie. Se pot petrece fapte dure în această Casă astrologică, cu influențe în planul fizic.

Fecioarele se vor simți trase în direcții opuse: pe de o parte, cariera le solicită atenție, deoarece acum este o perioadă când pot avansa sau măcar pot să rezolve unele aspecte, iar pe de altă parte, viața privată tinde să ocupe mai mult spațiu decât au acum nativii.

* Balanță

Casa comunicării Balanțelor este luminată de Luna Plină din 9 iunie. Faptul că această Lună Plină trece prin Săgetător nu este un lucru demn de amintit. Balanțele vor observa turbulențe în actul comunicării, în negocieri sau comerț. Saturn vine mână-n mână cu această Lună Plină, astfel că ideile nativilor vor fi criticate, ei se vor simți deprimați și chiar își pot pierde respectul de sine.

Cariera se află într-o zonă de penumbră dată fiind opoziția lui Saturn față de Soare, din 14 iunie. Această fază astrală ține mai multe zile, iar la serviciu pot apărea emoții negative. În ajutorul Balanțelor vine un prieten care trebuie tratat cu sensibilitate.

* Scorpion

O femeie care face parte din viața nativilor va avea nevoie de sprijinul lor financiar în această lună. Luna Plină din 9 iunie vine cu dereglări financiare pentru nativi, deoarece Luna Plină se află în conjuncție cu Saturn.

Opoziția lui Saturn față de Soare, pe 14 iunie, afectează numerarul Scorpionilor. Ei trebuie să prezinte pe scurt planul de afaceri finanțatorilor și să înceapă treaba fără acordul lor ferm. Unele lucruri se vor regla pe parcurs, chiar dacă unii participanți la afacere se vor declara extorcați. Aspectele legate de carieră sunt importante acum. Nativii trebuie să fie atenți ca VIP-urile să fie fericite, ca să nu le pericliteze cariera. Este un aspect obositor pentru toți Scorpionii.

* Săgetător

Jupiter se deplasează prin Casa prieteniei nativilor până prin octombrie 2017. Acesta este un ajutor rar din partea lui Jupiter pentru Săgetători. Faptul că Jupiter intră în mișcare directă din 9 iunie reprezintă un plus în materializarea visurilor nativilor.

Luna Plină în Săgetător, din 9 iunie, aduce frustrări nativilor, dar nu numai lor. Săgetătorii se pot orienta către ritualuri spirituale acum, pentru a depăși momentul acesta cosmic dificil; sexul, alcoolul, drogurile nu îndepărtează cauzele, ci adâncesc disperarea.

Problemele cu partenerii trebuie rezolvate, altfel intră sub incidența opoziției dintre Saturn și Soare, care începe pe 14 iunie. Diferendele se adâncesc și pot duce la separare, despărțiri.

* Capricorn

Jupiter îi anunță pe toți nativii din Capricorn că acum este perioada lor, cea când se pot întâlni cu toate persoanele importante. Până pe 10 octombrie, Capricornii își pot programa toate acele întâlniri cu VIP-urile pe care ei le consideră necesare carierei lor.

Combinația dintre Venus și Marte, pe 9 iunie, îi transformă pe nativi în poluri magnetice între celelalte zodii.

Luna Plină din 9 iunie îi ridică pe Capricorni, prin negocierile realizate în spatele ușilor închise. Politicul va susține nativii.

Pe 14 iunie, nativii pot pierde o sursă de venit dată fiind opoziția Soare-Saturn.

Nu se recomandă semnarea de contracte și nici acorduri verbale. În astrologie au aceeași valoare.

* Vărsător

Luna Plină în Săgetător, în conjuncție cu Saturn pe 9 iunie, aduce un prieten de sex feminin în viața nativilor. Această persoană s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul Vărsătorilor, din cauza unui blocaj dur. Alte situații se pot referi la depresii dure, la izolare. Vărsătorii trebuie să fie apropiați de această persoană.

Soarele indică un partener, în dragoste sau în afaceri. Pe 14-15 iunie, opoziția dintre Soare și Saturn creează tensiuni, din cauza stării de sănătate a partenerului nativilor sau din cauza manifestărilor nepotrivite ale acestuia. Iertarea Vărsătorilor se lasă așteptată, de aceea nativii ar trebui să fie prompți acum.

Banii sunt pierduți cu ușurință de nativi. Ei au ghinionul să fie escrocați într-un mod copilăresc.

* Pești

Vești, știri tulburătoare par să-i macine pe Pești sub această Lună Plină din 9 iunie. Luna Plină luminează Casa onorurilor și premiilor nativilor din Pești. Ceva detalii în cariera profesională a nativilor vor fi finisate în perioada 9-14 iunie. Pot avea loc interviuri pentru un loc de muncă sau avansarea pe un post de mare responsabilitate.

Lucrurile continuă pe 14 iunie, cu opoziția dintre Soare-Saturn, care ”asigură” aceeași tensiune la locul de muncă. Peștii nu trebuie să aducă aceste probleme acasă, în mediul intim, familial.

Perioada 9-17 iunie este nefastă pentru semnarea de contracte, lansarea de noi produse sau servicii.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.