Horoscop de Cireșar

”Fenomenul schimbărilor climatice devine un veritabil factor de risc la adresa securității internaționale, regionale și naționale datorită consecințelor sale (degradarea calității aerului, manifestarea unor fenomene meteorologice extreme, restrângerea accesului la resursele de apă, hrană și energie, diminuarea suprafețelor de teren arabil, declinul producției agricole și animaliere, afectarea sănătății populației etc.). Pe termen lung, amenințarea reprezentată de schimbările climatice, prin interdependența și efectele sale la nivel global, poate avea un impact mult mai distructiv decât terorismul internațional. Analiza comparativă a costurilor și riscurilor ce pot fi induse de modificările climatice evidențiază faptul că beneficiile unei acțiuni preventive și ofensive depășesc cu mult costurile măsurilor curative.” (Anca Popa, Ion Cătălin Nițu, 2007)

Luna iunie începe cu Soarele în Gemeni, momentul putând fi definit ca un montagne-russe al strategiilor de orice fel. Cumulul acesta de energie sălbatică trebuie canalizat către un bine, un ideal sau spre crearea de momente artistice.

În iunie, Marte se află la sfârșitul poveștii sale din Gemeni, dar se întâlnește acum cu un gigant stelar, Betelgeuse. Sunt potențate calitățile umane, precum precauție, leadership, buna organizare, onoare în luptele care se pot declanșa acum.

Simultaneitatea prezenței lui Marte în mai multe aspecte astrologice creează unele confuzii la început de iunie, datorită forței acestei planete. Între 1-6 iunie, Marte se află în Rac. Ghidată în mod corespunzător, această energie poate fi utilizată în a empatiza cu durerea și suferința altora. Nu în moduri de autoflagelare, ci pentru înțelegerea necazurilor altora și ascultarea lor.

Luna Plină din 9 iunie vine cu raze vindecătoare datorită atingerii ei cu Săgetătorul. Ameliorarea ADN este o temă interesantă acum, mai ales că simbolul antic al șarpelui poate fi interpretat și în acest mod. Caduceul lui Mercur vine cu energii elevate, dar limba șarpelui se bifurcă: spre gelozie și zvonuri mincinoase.

Zona magnaților media începe pe 11 iunie, atunci când Soarele se deplasează prin Gemeni. Sufletele înfometate de faimă devin ușor pasionate de aspecte materiale și sfârșesc la mare distanță de succesul lor avut în această viață.

Pe 19 iunie, Soarele deschide împreună cu Betelgeuse interesul oamenilor spre subiecte oculte, mistice. Tot aici se fac simțite bolile acute, febre, onoarea încălcată. Cel mai adesea, oamenii au tendința de a mușca din putere mai mult decât pot mesteca, astfel că sfârșesc în ruină.

Perioada cea mai periculoasă, când se pot dezvolta revolte, se află sub cuadratura dintre Marte și Jupiter pe 25 iunie. Acest aspect poate fi considerat cel mai important al lunii iunie, datorită forței energiilor declanșate de aceste două mari planete.

Mândria, relațiile ușuratice, iubirea nesacralizată, atașamentul de lux presează să își facă loc în personalitatea umană. Soarele, aflat într-un unghi dificil pe 29 iunie, creează aceste lecții de viață pentru acei nativi care încă nu și-au ars energiile grosiere. Procesul poate deveni dureros pentru cei care au ca repere doar aspectele materiale ale existenței.

* Berbec

Casa familiei nativilor din Berbec va deveni dominantă în viața lor după 21 iunie. Problemele interne, problemele psihologice vor prevala asupra problemelor profesionale. Problemele de familie necesită o atenție imediată și vor ocupa din timpul nativilor alocat carierei profesionale. Asta pentru că multe dintre planete se mișcă acum retrograd.

Forța provocată de dezamăgiri trebuie sublimată prin manifestarea creativității.

* Taur

Familie, casă, probleme psihologice sunt, poate, cele mai importante domenii unde Taurii au de lucru în iunie. Cariera se află în fundal în această lună.

Nativii trebuie să manifeste inițiative în toate domeniile. Abilitățile sociale sunt importante, dar Taurii nu trebuie să se adapteze acum la alții, la cerințele altora. Ei știu mai bine ce le folosește.

* Gemeni

Cariera lor pare să fie lăsată în plan secund în iunie. Interesul nativilor devine prioritar în aspectele emoționale.

Iunie este perioada cea mai luminoasă din an pentru Gemeni. Nivelul de vitalitate și încredere în forțele proprii este la cote maxime acum. Imaginația le aduce Gemenilor idei trăsnite, dar aplicabile. Vor fi apreciați.

* Rac

Racii sunt pregătiți să devină autonomi în iunie. Această libertate nou obținută trebuie armonizată cu viața socială a nativilor, pentru realizarea obiectivelor propuse de aceștia.

Spiritualitatea este un alt domeniu în care Racii vor activa în iunie. Iar dacă nu o fac, ar trebui să caute acele cunoașteri benefice necesare pentru ei.

* Leu

Ambițiile personale și aspectele de carieră ar trebui să fie prioritare în iunie. Dar Casa carierei este goală, în sensul că nu există astre care să producă efecte. Deci, cariera mai poate aștepta, iar Leii se pot orienta către domenii cum ar fi dezvoltarea personală, prietenie, relaționare, integrare socială.

Oportunitățile financiare par să-i urmărească pe nativi, iar spre sfârșitul lunii Leii ajung pe profit.

* Fecioară

Casa carierei este mult mai puternică decât Casa familiei în luna iunie. Chiar dacă unii nativi sunt predispuși spre introspecții, Fecioarele trebuie să se concentreze asupra carierei profesionale. Imediat vine perioada de concedii, iar mulți dintre factorii de decizie care le pot asigura oportunități în carieră nativilor vor pleca în vacanță. Nativii au forță să-și depășească obstacolele.

* Balanță

Majoritatea planetelor se deplasează spre această jumătate a zodiacului în iunie, unde se găsește și Balanța. Aspectele legate de cariera profesională sunt preponderente acum. Comercianții zodiei au cel mai mult de câștigat acum.

Balanțele luptă pe plan profesional pentru independența lor. Chiar dacă demisionează și își construiesc propria afacere.

Venus le aduce nativilor popularitate, respect, audiență.

* Scorpion

Scorpionii se află acum prinși în aspecte legate de cariera lor. Până la sfârșitul lui iunie, își vor rezolva treburile așa cum doresc. Ei trebuie să participe din când în când și la treburile familiei, să nu o ignore în totalitate.

Scorpionii ar trebui să se concentreze în iunie pe schimbarea imaginii personale, pentru a scăpa de toate lucrurile inutile din viața lor.

* Săgetător

Viața socială poate deveni periculoasă pentru Săgetători în iunie. Pentru a obține succesul, unii din nativi ar putea cere ajutorul unor persoane care, ulterior, le vor compromite independența.

Jupiter și Pluton în mișcare retrogradă induc nativilor necesitatea de a lucra cu fizicul și aspectul lor. Acestea trebuie adaptate le cerințele mediului în care se mișcă acum Săgetătorii.

* Capricorn

Începutul lui iunie permite nativilor din Capricorn să devină independenți și să se afirme în orice ar face. În partea a doua a lunii, nativii trebuie să apeleze la grație în relațiile sociale, pentru a avea succes în planurile lor. Este indicat să-și atragă un partener de partea lor pentru atingerea obiectivelor. Ei se pot angaja aproape unde doresc în iunie.

* Vărsător

Problemele psihologice și de familie vor domina cariera nativilor din Vărsător. Sau, altfel spus, nativii vor avea succes în carieră dacă vor reuși să-și facă familia fericită. Pot apărea probleme cu locul de muncă sau în găsirea unui alt loc de muncă. Dar acestea pe fundalul vieții.

Imaginația nativilor se află la cote maxime. Nativii implicați în scris sau arte plastice vor fi la apogeu în iunie.

* Pești

Agresiunile vor limitate pentru nativi în această lună. Peștii trebuie să fie flexibili, asertivi. Consensul pare să fie modalitatea nativilor de a-și atinge obiectivele în iunie.

Peștii care se află în căutarea unui loc de muncă în iunie vor avea succes. Este necesar ca nativii să caute distracția, să nu o refuze dacă le iese în cale.

Prima jumătate a lui iunie este oportună nativilor pentru a face bani.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *