Se caută candidați pentru șefia spitalului! Se oferă și o… vizită la unitatea sanitară!

Postul de manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț va fi scos la concurs în cursul lunii iulie. Verificarea se va derula în două etape, după cum se anunță pe portalul SJU Neamț.

Prima ar fi “etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor de participare la concurs – etapă eliminatorie – care va avea loc în data de 05 iulie 2017”, urmată de “etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management”, care, de asemenea, are două… etape: “publicarea proiectelor de management ale candidaților pe pagina de internet a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în data de 11 iulie 2017, ora 16:00”, etapă urmată de “proba de susținere publică a proiectului de management, care se va desfășura în clubul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în data de 17 iulie, începând cu ora 10:00”.

Condițiile care trebuie îndeplinite de cei care se înscriu la concurs, ce documente trebuie să conțină dosarul de înscriere, calendarul concursului și bibliografia pot fi consultate AICI.

Dosarele se depun la secretariatul SJU Neamț, până la data de 3 iulie 2017, în intervalul orar 8:00-16:00. Taxa de participare este de 500 de lei și se achită la casieria SJU Neamț. Eventualilor candidați li se oferă și o vizită la spital (sic!), în perioada 12-14 iunie 2017. (M. CONSTANTINESCU)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.