Șefii libere în 60 de unități școlare din Neamț! Iată lista!

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a făcut publică lista celor 60 de unități de învățământ din județul Neamț unde sunt vacante 42 de posturi de directori plini și 25 de posturi de adjuncți. Lista completă furnizată de ISJ Neamț:

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/06/Lista-functiilor-vacante-de-director-si-director-adjunct.pdf

Președintele Comisiei de organizare și desfășurare este prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț iar președintele Comisiei de organizare și desfășurare a probei scrise a fost desemnat prof. Cristinel Secară, inspectorul școlar responsabil cu managementul resurselor umane al ISJ Neamț.

Înscrierile candidaților și verificarea dosarelor se vor face între 19 iunie și 6 iulie. O zi mai târziu se vor afișa rezultatele verificărilor dosarelor de înscriere. Între 10 și 12 iulie candidații vor mai putea completa dosarele de înscriere cu documente obligatorii. 13 iulie va fi ziua în care se va afișa lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de înscriere și participare la concurs. Pe 17 iulie va avea loc proba scrisă iar între 19 și 31 iulie candidații vor fi supuși probelor de evaluare a CV-lui și interviului. Afișarea rezultatelor finale ale concursului va fi făcută până cel târziu pe 2 august. (Mesagerul de Neamț)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.