Sezonul estival la Ștrandul din Piatra Neamț s-a deschis cu lopata

În totală armonie cu statutul său de stațiune turistică de interes național, Piatra Neamț își extinde oferta serviciilor oferite locuitorilor și vizitatorilor de pe alte meleaguri, cu target bine stabilit în domeniul balnear. Cu siguranță acesta este motivul pentru care, la data la care vorbim, 28 iunie, în ajun de caniculă, Ștrandul Piatra Neamț își întâmpină vizitatorii cu o gamă largă de terapii acva-solare, cu oportunități de masaj, de asemenea terapeutic. În acest sens, sunt la dispoziția celor interesați diverse aparate de ultimă generație – greble, lopeți și hârlețe, iar pentru un gomaj ca în cele mai de fițe centre wellness și spa se oferă perii profesioniste.

Există posibilitatea tratamentului cu nămol, eventual combinat cu nisip, pentru rezultate optime, la asta contribuind din plin și Mama Natură, care le-a dat administratorilor Ștrandului Tineretului facilități de acest gen cât n-au putut să ducă, nu doar pe alei și spațiu verde, ci până-n buza bazinelor de înot.

Celor care nu apreciază în mod deosebit tratamentele cu nămol li se oferă posibilitatea hidroterapiei la furtun, cu apă de Apa Serv, vestită pentru proprietățile sale vindecătoare, cunoscută și drept ”apă vie”, mai ales când este îmbogățită cu Clostridium perfringens.

În concluzie, nu ratați ocazia de a petrece quality time și bucurați-vă de vară la Ștrandul Tineretului!

PS: În ședința de mâine, 29 iunie, Consiliul Local Piatra Neamț tocmai ce va aproba raportul privind administrarea ștrandului. Ce-i drept, e pe anul trecut. (D.O.)

GALERIE FOTO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.