Absolventa de elită a Școlii Bahna

”Cei patru ani de școală au trecut atât de repede încât acum aș vrea să dau timpul înapoi și să-i mai retrăiesc încă o dată însă nu se mai poate”. Cuvintele aparțin șefei de promoție a Școlii Bahna, Mădălina Maria Stan, ”o elevă silitoare, harnică, care a tratat cu multă seriozitate activitatea de învățare. A înțeles că pentru a avea rezultate este nevoie de multă muncă. A conștientizat că numai prin studiu intens, prin perseverență poți avea succes”, după cum a mărturisit directoarea școlii, prof. Irina Marian.

Mădălina Maria Stan a încheiat ciclul gimnazial cu media generală 9.91 și dorește să devină liceană la Colegiul Național ”Roman Vodă” din Roman, profilul științele naturii. ”Mă  bucură faptul că sunt șefă de promoție însă meritul aparține în egală măsură profesorilor excepționali care m-au îndrumat. Am aplicat pentru Roman Vodă, profilul științele naturii, fiindcă pe viitor vreau să devin medic”.

La examenul de Evaluare Națională, la disciplina limba română, lucrarea Mădălinei Maria Stan a fost evaluată cu nota 8. 90 iar la matematică a obținut 9.75, media generală fiind 9.42. ”La matematică nu m-am așteptat să fie așa de ușor însă româna mi-a dat bătăi de cap din cauza emoțiilor”, a recunoscut premianta Școlii Bahna.

”Pe Mădălina Stan am îndrăgit-o și apreciat-o mereu pentru seriozitatea de care a dat dovadă. A fost tot timpul receptivă la nou, dornică de afirmare, de autodepășire. A participat la numerose concursuri școlare și a obținut rezultate bune. S-a bucurat de succes și de apreciere din partea dascălilor care i-au îndrumat pașii pe drumul cunoașterii. Îi doresc pe această cale mult succes, să rămână la fel de silitoare, să urce treaptă după treaptă pe scara formării profesionale, să-și împlinească visele, pentru că știu că are așteptări mărețe de la viață”, a mai spus prof. Irina Marian, directoarea Școlii Bahna. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *