Absolventa de elită a Școlii Bodești

pietricica turism

Teodora Gabur, șefa de promoție a Școlii Bodești, a încheiat cu media generală 9,92 ciclul gimnazial și următorul pas  pe care-l va face pe drumul cunoașterii va fi să aplice pentru Colegiul Național ”Calistrat Hogaș”, la profilul științele naturii. Spune că pentru ea titlul de cea mai bună elevă a Școlii Bodești este o onoare, deoarece simte că eforturile sale, ale profesorilor și părinților au fost răsplătite pe deplin.

”Cei 4 ani de gimnaziu au fost cei mai frumoși ani de până acum. Colegii, domnii profesori, activitățile extrașcolare, toate au făcut ca acești ani să fie de neuitat”, a declarat Teodora Gabur.

La Evaluarea Națională, Teodora Gabur a obținut cea mai mare medie generală din școala sa – 9,80 – după ce la matematică a fost notată cu 10, iar la limba română cu 9,60.

”Aș dori să le mulțumesc domnului Andrei Roman, fostul meu diriginte și profesor de educație fizică, doamnei Mioara Tăbăraș, care mi-a fost dirigintă în primii doi ani de gimnaziu și profesoară de religie. Aduc calde mulțumiri și doamnelor Ramona Boncăcel, Anca Sava și Camelia Popa, profesoare de limba română, doamnei Vera Furnică, profesoară de matematică, doamnei Andreea Racariu, profesoară de limba engleză, domnului Iustinian Pricop, profesor de educație muzicală și doamnei Niculina Pușcașu, profesoară de chimie și, de asemenea, directoarea școlii noastre”.

”Este un copil minunat, dornic de cunoaștere care a participat la Olimpiade și concursuri naționale obținând rezultate importante. Este o plăcere să stai de vorba cu ea, este o elevă inteligentă, plină de viață care transmite un mesaj extrem de interesant. Rețeta sucesului ei este perserverența și modul constant și serios de a pune la temelia pregătirii orice cunoștință pe care o capeți de-a lungul  timpului, în anii de școală. De pregătirea ei s-au ocupat dascăli minunați, dedicați acestei profesii care trebuie făcută cu sufletul”, a spus directoarea Niculina Pușcașu.

Tot domnia sa a mai adăugat că, ”în clasele V-VIII, Teodora Gabur s-a calificat la faza județeană a Olimpiadei de limba și literatura română obținând mențiune iar în acest an școlar s-a situat pe locul al patrulea. La Concursul Național «Comper» a obținut premiul al III-lea, la faza națională, în anul școlar 2015-2016 iar în acest an școlar a fost foarte aproape de calificarea la faza națională. A mai înregistrat rezultate deosebite atât la concursurile științifice de matematică, engleză, creație literară, cât si la cele artistice obținând premiul I cu formația «Micii Chitariști» la concursurile de interpretare muzicală de la Pipirig și Piatra Neamț”. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.