Absolventa de elită a Școlii Rediu

pietricica turism

“Să fii șef de promoție nu înseamnă numai să ai note bune și să înveți într-una. După cum spunea și omul de știință Albert Einstein, «Încearcă să fii om de valoare și nu neapărat om de succes», trebuie totuși să ai respect față de colegi și profesori, și cel mai important, corectitudine”, este de părere Gabriela Urdă, absolventa de elită a Școlii Rediu. Media sa de absolvire a claselor V-VIII a fost 9,95.

“Gabriela este o elevă de excepție a școlii noastre, cu o dragoste deosebită pentru învățătura. Are o educație aleasă, este sensibilă, respectuoasă cu cei din  jur, pasionată de literatură și îi urez mult succes în viață“, a declarat prof. Ionuț Ciangu, directorul Școlii Rediu.

Pentru Gabriela Urdă, anii de gimnaziu au fost minunați. A avut colegi cu care s-a putut înțelege și “profesori care au știut să ne învețe atât ceea ce ține de materia școlară, cât și să știm să fim oameni cu adevărat”.

A fost admisă unde și-a dorit și anume la Colegiul Național “Calistrat Hogaș” Piatra Neamț, la profilul real, matematică-informatică, intensiv engleză. Despre Evaluarea Națională a spus că subiectele au fost de dificultate scăzută, însă, cu toate acestea, emoțiile și-au spus cuvântul. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.