Cine a obținut gradație de merit? Iată lista!

pietricica turism

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a făcut publică, vineri, 7 iulie, lista finală a celor peste 200 de gradații de merit acordate personalului didactic de predare, de conducere, îndrumare și control și personalului didactic-auxiliar. 336 de candidați au depus solicitări. Gradația de merit se acordă pe o perioada de 5 ani și reprezintă 25% din valoarea salariului de bază. Lista:

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/07/lista-gradatii-merit-7-iulie.pdf

(Mesagerul de Neamț)

2 COMENTARII

  1. Felicitari Mesagerului pentru stiri.
    La o scurta analiza a listei gradatilor observam: cel putin 17-18 directori care au luat gradatie de merit pentru functia didactic (profesor). Tot la didactic (tot profesori) se incadreaza cu succes si 4 inspectori in frunte cu generala adjuncta ……… Nu are rost sa scriu din motive demne de inteles. Oare nu le este rusine sa isi asume rezultatele profesorilor de la catedra??? Cate ore a predat …. sau ceilalti “Grei” ai invatamantului nemtean??? Cel Mai Mare sta cuminte ca …. e “multe si atarna” si poate ajunge si el oleak deputat pe caderea altora.
    Totodata felicitari celuilalt adjunct ca si-a retras gradatia.
    Nu ar fi rau sa vedem din partea redactiei o analiza amanuntita a functiilor si numelor care au luat gradatie in locul altora. Hai ca se poate. Parerea mea. Succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.