Acasă Actual GALERIE FOTO Proiectul “Eu știu să înot!” a ajuns la a IX-a...

GALERIE FOTO Proiectul “Eu știu să înot!” a ajuns la a IX-a ediție

Proiectul inițiat de CS Ceahlăul Piatra Neamț și Consiliul Județean (CJ) Neamț, intitulat ”Eu știu să înot!“, a ajuns la a IX-a ediție. În acest an, la cursurile gratuite de natație găzduite de Piscina Vip San Gym participă 70 de elevi de la Școlile nr. 5 și ”Elena Cuza” din Piatra Neamț, Tupilați, Săvinești și de la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Ruset Roznovanu” Roznov.

”Toți cei care vă aflați aici ați fost selecționați de profesorii voștri. Sunteți printre cei mai buni la învățătură, cu situații mai deosebite acasă și pentru rezultatele voastre CJ vă răsplătește cu aceste cursuri gratuite”, a declarat principalul organizator, prof. Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul.

La festivitatea de deschidere a cursurilor au participat prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț, Dan Vasile Constantin, consilier județean, Gheorghe Paisa, directorul DJST Neamț și Andrei-Octavian Tărăntuș-Bărbuleț, reprezentantul CJ Neamț.

Viorel Stan: ”Mă bucur că sunteți aici și că vă petreceți timpul într-un mod util. Este extraordinar de bine că faceți sport, mișcare, că învățați să înotați”.

Dan Vasile Constantin: ”Sunt unul dintre cei care au participat alături de dvs. la fiecare ediție. Principalul câștig este că o să învățați să înotați, că o să socializați. Îmi doresc foarte mult ca dintre voi, peste ani, să se ridice campioni”.

Gheorghe Paisa: ” Vă felicit că vă aflați aici. Suntem foarte bucuroși să vă ajutăm să învățați acest minunat sport!”.

Andrei-Octavian Tărăntuș-Bărbuleț: ”Dragi copii vă urez succes. Habar n-am să înot, fapt pentru care vă invidiez și vă asigur că domnul președinte Ionel Arsene va fi întotdeauna alături de dvs”.

Renata Antonia Pricopie
Ștefan Iustinian Anăstăsoaei

Printre participanți se numără Renata Antonia Pricopie, elevă în clasa a III-a la Școala nr. 5 – ”Mă aștept să am noi experiențe, să învăț să înot cât mai bine și să îmi fac noi prieteni. Suntem însoțiți de doamna învățătoare Bogdana-Miruna Bârsan!”, dar și Ștefan Iustinian Anăstăsoaei de la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Ruset Roznovanu” Roznov și el elev tot în clasa a III-a – ”Vreau să înot și să mă bucur de clipe minunate. Am mai fost în urmă cu ceva timp și mi-a plăcut foarte mult. Noi facem parte și din Ansamblul de dansuri populare Mugurașii roznoveni și am venit aici cu doamna învățătoare Verona Bogus și cu domnul profesor Marius Anghel”. (Ana MOISE)