Horoscop 13-19 iulie: Mercur și Jupiter se sincronizează perfect, Marte și Uranus sunt la cuțite

pietricica turism

Dorința, trăirea momentului, citite în ochii unui partener, în atitudine și acțiune, abandonarea lucidității critice prin acea impresie de ”uitare de sine” pot încuraja, după cum umbra unei nemulțumiri poate dezarma. Nu rareori este suficientă o singură privire pentru a inflama două ”inimi” – cum se întâmplă în ceea ce a fost numit coup de foudre.

Oamenii uită, pe zi ce trece, să fie pasionali, preferând automatisme pe care le ingurgitează din literatură mizeră și ecranizări fără fantezie și joc în iubire.

Rezultatele sunt oameni frustrați, din ce în ce mai mulți, iar copiii rezultați copiază, de cele mai multe ori, părinții parțial cibernetizați la creier și suflet.

* Berbec

Trebuie căutate soluții la obiectivele legate de casă până pe 20 iulie. Până la această dată, Marte călătorește prin Rac, pentru prima dată în ultimii doi ani, și luminează Casa de acasă. După 22 iulie, multe dintre aspectele enunțate se vor evapora, dar problemele vor rămâne fără acoperire o perioadă mai lungă.

O zi deosebită se anunță 14 iulie. Atunci, Mercur în Casa iubirii și Jupiter în Casa parteneriatelor indică o perioadă de câteva zile pentru dragoste pură. Undeva într-o călătorie. Altfel, 14 iulie este o zi optimă pentru semnarea unui contract, realizarea unei înțelegeri sau a unui pact.

Marte realizează un unghi greu cu Uranus pe 17-19 iulie. Se recomandă prudență în lucrul cu muncitorii, cu uneltele acestora sau proviziile alimentare.

* Taur

Venus și Jupiter se sincronizează pe 18-19 iulie. Tranzitul lunar este în zodia Taurului în aceeași perioadă. Acestea sunt zile explozive pentru nativii care au nevoie de bani. Ei vor avea parte de cash de la investitori, împrumutându-se sau obținând premii sau prime. Unii din Tauri vor avea noroc la diferite jocuri pe bani.

Marte animă Casa călătoriilor nativilor din Taur până pe 20 iulie. Atenția nativilor se îndreaptă către deplasări, vacanțe, călătorii lungi.

Venus, în Gemeni pe 18 iulie, este ca un magnet pentru banii Taurilor. Tot acum, Venus și Jupiter se sincronizează. Nativii primesc ajutoare financiare și o nouă misiune de a face bine.

* Gemeni

Venus alunecă prin Gemeni până la sfârșitul acestei luni. Este o perioadă perfectă pentru ei pentru shopping. Sunt recomandate schimbarea garderobei, alegerea unui spa inteligent și noi parfumuri.

Pe 14 iulie, Mercur se vede cu Jupiter în Balanță în Casa dragostei nativilor. O zi bună pentru călătorii, semnarea unui contract sau o întâlnite romantică.

Venus în Gemeni se întâlnește cu Jupiter în Balanță pe 18-20 iulie. Trei zile de magie pentru nativi. Această configurație astrală apare odată la câțiva ani. Gemenii își pot planifica ceva special pentru aceste trei zile, iar cei care sunt singuri își pot fixa o întâlnire, cu cineva de care le place.

* Rac

Jupiter se află în Casa de acasă a nativilor până pe 11 octombrie. Apar numeroase ocazii de a cumpăra o casă sau un apartament. Racii se pot orienta către acest tip de achiziții, mai ales dacă sunt interesați. Dacă doresc să participe la licitația unei locuințe, o pot face în 14-15 iulie, când Mercur și Jupiter își unesc forțele deasupra Racilor.

Nativii care doresc să organizeze o petrecere cu prietenii sau o întâlnire de afaceri elaborată o pot organiza pe 18-19 iulie. Venus se află într-un unghi frumos cu Jupiter și toată lumea se va distra, se va simți relaxată.

* Leu

O zi frumoasă pentru călătorii se anunță 14 iulie. Atunci, Mercur și Jupiter se sincronizează perfect, iar influența aceasta durează până la 3 zile. Chiar dacă este scurtă, călătoria va fi revigorantă. Nu se recomandă deplasări pe 17-18 iulie, când Marte și Uranus sunt la cuțite. Dar acum se pot organiza cine cu prietenii sau cu colegii de la serviciu.

Pe 14 iulie, Mercur în Leu realizează un unghi fin cu Jupiter, planeta evenimentelor faste, ajutătoare. Casa comunicării Leilor este luminată de aceste planete. Leii se exprimă acum cu talent, iar simțurile le vestesc că vor primi bani. Nu toate merg precum în horoscop, dar linia este deja trasată.

* Fecioară

Marte dă tonul la distracție pentru nativi. Doar încăpățânarea lor nu îi scoate din casă. Ei au de pierdut!

Mercur, planeta care are în grijă Fecioarele, se sincronizează perfect cu Jupiter pe 14 iulie. Acum, nativii se pot prezenta la un interviu, pot pleca într-o excursie, pot semna un contract sau pot lansa un nou serviciu care le va aduce profit substanțial.

Scriitorii zodiei pot alege 14 iulie plus două zile pentru a lansa o carte, pentru a publica ceva sau pentru un start up.

Pe 17 iulie, Fecioarele pot înregistra o pierdere financiară din cauza lui Marte și Uranus care sunt morocănoase.

* Balanță

Cei care doresc o minivacanță se pot hotărî pentru perioada 14-16 iulie. Balanțele căsătorite sau care au un partener să îi lase pe aceștia să hotărască destinație, de fapt să facă toate planurile pentru acest week-end relaxant.

Mercur, planeta călătoriilor și a comunicării, se află acum în sincronizare cu Jupiter. Afaceriștii zodiei pot alege 14 iulie pentru semnarea unor documente importante.

Unii parteneri de afaceri se pot înfuria pe Balanțe pe 17 iulie, când Uranus și Marte nu sunt prietenoase. Partenerul nativilor se poate simți neglijat acum, pentru că Balanțele sunt focusate prea mult la muncă.

Tranzitul lunar le ajută pe Balanțe în perioada 17-20 iulie.

* Scorpion

Pe 14 iulie, nativii pot primi un telefon important sau șeful le desemnează o misiune importantă. Mercur în contact cu Jupiter lucrează pentru nativi pe 14 iulie, plus două zile. Pe 18 iulie, Venus se aliniază cu Jupiter. Persoane importante vor discuta cu nativii despre bani. Întâlnirea sau întâlnirile acestea se vor termina, în majoritatea cazurilor, cu bani importanți pentru Scorpioni.

Patronii zodiei vor trebui să fie atenți la agenții lor pe 18-19 iulie. Aceștia pot valora greutatea lor în aur în această perioadă. Și pot fi furați de concurență imediat. Aceste aspecte trebuie luate în serios acum, deoarece răsăritul unei luni poate afecta timp mai multe luni situația Scorpionilor.

* Săgetător

Un impas în situația financiară a Săgetătorilor apare pe 17-18 iulie. Marte se află atunci într-o provocare cu Uranus. Nativii trebuie să facă tot posibilul să fie reci, calculați, calmi.

Aspectele pozitive sunt anunțate pentru 14-16 iulie. Cariera nativilor este în urcare, datorită Mercur, care rulează în Casa faimei și a onorurilor. Un alt progres în cariera profesională a nativilor este anunțat pentru 19 iulie. Mercur și Saturn se află într-un trigon eficient.

Saturn vine cu stabilitate la tot ceea ce atinge. Dacă avocatul nativilor dă ok-ul pentru semnarea unui contract pe 19-20 iulie, atunci nativii se pot conforma.

* Capricorn

Marte, în unghi greu cu Uranus pe 17-18 iulie, îi anunță pe Capricorni să nu cumpere electronice sau produse IT în aceste zile. Uranus guvernează industria digitală, deci nu este un moment ok pentru investiții, reparații, cadouri de acest tip.

Pe 14 iulie, Mercur aduce energii pentru o comunicare corectă, eficientă, constructivă. Acum se pot pune bazele unei relații frumoase.

Nativilor de peste 50 de ani li se recomandă deconectare totală, să se elibereze de gânduri de orice fel, să se oprească din făcut planuri, intrigi. Dacă tot doresc să facă, atunci să-și satisfacă partenerul.

Nativilor de până în 48-50 de ani li se recomandă călătorii în străinătate, chiar căutarea unui loc de muncă acolo.

* Vărsător

Mercur, stăpânul Casei comisioanelor, a Casei bonusurilor, a drepturilor de autor, se va sincroniza cu Jupiter pe 14-15 iulie. Sunt zile perfecte pentru a discuta viitorul companiei nativilor, negocierea unei poziții în firma unde lucrează Vărsătorii sau solicitarea unor zile de concediu.

Marte și Uranus nu sunt foarte benefice acum pentru Vărsători. Deci, fără achiziționarea de electronice sau semnarea unor documente importante pe 17-19 iulie! Marte se află în Rac. Un motiv în plus pentru o atenție sporită din partea Vărsătorilor în tot ceea ce fac.

Zile dificile pentru comunicare din partea nativilor, de aceea se recomandă tăcerea înțeleptului până după 21 iulie.

* Pești

Mercur și Jupiter se aliniază pe 14 iulie, aducând o mulțime de beneficii minunate familiei Peștilor. Iar aceștia poate se vor abține de a da cu stângul în dreptul și a nu îndepărta acest spor al casei. Nativii sau copiii lor pot cumpăra obiecte frumoase și necesare pentru casă. Mercur este conducătorul Casei de acasă, deci Peștii nu trebuie să se îngrijoreze decât de propriile lor frici, prejudecăți, lipsuri afective.

Venus, în Gemeni pe 18-20 iulie, formează un unghi ideal cu Jupiter. Din nou, cerul oferă un ajutor major Peștilor în domeniul deciziilor artistice. Acestea pot fi legate de casă, de viața profesională sau de propria persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.