Profesoara Antoniu, de la “Nicu Albu”, depunctată la CV

Lovitură de teatru! Profesoarei Elena Cristina Antoniu, candidat pentru postul de director al Școlii ”Nicu Albu” din Piatra Neamț, i s-a reevaluat dosarul la proba de analiză a CV-ului primind 42,50 de puncte. Inițial, profesoarei în cauză i s-au acordat 46,25 puncte. Acum, Elena Cristina Antoniu are per general 129,30 puncte. În acest caz, în fruntea școlii a trecut cu un punctaj superior (131,50) prof. Daniela Domnica, actuala directoare.

”Un document a fost greșit evaluat. La rubrica dovada studiilor de masterat, s-a trecut un document care era postuniversitar nu masterat. Cineva a sesizat lucrul acesta, comisia coordonată de inspectorul Elena Preda a reevaluat acest dosar și a corectat eroarea produsă. Astăzi i s-a comunicat doamnei Antoniu noul punctaj”, a declarat prof. Viorel Stan, inspector școlar general al ISJ Neamț.

Și ultimii doi candidați la concursul pentru ocuparea posturilor de directori/directori adjuncți în unitățile de învățământ din Neamț, au susținut în cursul zilei de astăzi (25 iulie) proba de interviu. Prof. Alexandru Lezeu (director adjunct), de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Roman, a obținut 44,10 puncte, iar Laurențiu Pavel (director), de la Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț a primit 41 de puncte. Niciunul dintre cei doi profesori nu au avut contracandidați pentru posturile pentru care au aplicat. (Ana MOISE)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.