Profesorii Lupușoru și Ciangu, pe primele locuri la proba scrisă

Niciunul dintre candidații participanți la proba scrisă a concursului pentru adjudecarea posturile vacante de directori/directori adjuncți în Neamț nu a realizat punctajul maxim (50 de puncte). Cele mai bune rezultate le-au obținut profesorii Constantin Lupușoru (47,5) , candidat la funcția de director al Liceului cu Program Sportiv Roman și Ionuț Ciangu (47,5), care a aplicat pentru postul de director la Școala Rediu. Următoarea pe listă, în ordinea punctajului, a fost Irina Hurjui (46,25), care dorește să devină directoare adjunctă la Școala nr. 3 Piatra Neamț.

Constantin LUPUȘORU (LPS Roman)

”Rezultatul ne bucură, în sensul că există un procent de promovabilitate foarte ridicat, ceea ce ne arată că ai noștri colegi au abordat cu seriozitate și cu maturitate acest examen”, a declarat prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț.

Cele patru candidate la postul de director de la Liceul Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad” Horia au obținut următoarele punctaje: Gabriela Samson (45), Lăcrămioara Luca (45), Magdalena Gheorghiță (42,5) și Maria Maftei (41,25).

Liceul Teologic Ortodox ”Cuvioasa Parascheva” Agapia: Daniela Filip (45),  Alexandra Frențescu (37,5) și Maria Monica Asofiei (42,5).

Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Piatra Neamț: Mihaela Gabriela Zachman (38,75), Alina Ionela Avram (38,75) și Luciana Mihalache (35).

Școala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamț: Cristiana Șoimaru (42,5), Anișoara Oniciuc (45). Tot aici pentru funcția de director adjunct au aplicat: Daniela Gavriloaia (30), Mihaela Dobria (35) și Irina Hurjui (46,25).

Profesoara de matematică Maria Campău din Roman care a depus cinci dosare pentru a deveni director sau director adjunct a obținut 36,25 puncte și merge mai departe.

Candidații au avut la dispoziție 90 de minute pentru a răspunde la itemii privind legislația și managementul educațional. Pentru a obține punctajul minim (35), profesorii ar fi trebuit să răspundă corect la 28 din 40 de întrebări. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *