TITULARIZARE Prof. Căpraru: ”Mie mi-a plăcut tot timpul să învăț!”

Nicolae Căpraru, profesorul de educație fizică notat cu 10 la proba scrisă a Examenului de Titularizare are 27 de ani, este din Piatra Șoimului și predă de doi ani în învățământ. Joacă în echipa de fotbal de Ligă a IV-a Bradul Roznov pe postul de fundaș central.

”Să primești nota 10 este un sentiment aparte și frumos, rodul unei muncii asidue. Încă nu realizez ceea ce am reușit să fac, dar sunt conștient de ceea ce pot și Dumnezeu mi-a răsplatit munca. Este foarte, foarte multă muncă și sper ca toți colegii mei să poată trăi ceea ce simt eu acum”, a afirmat Nicolae Căpraru.

În primul său an de învățământ a predat la Școala Luminiș-Piatra Șoimului și la Liceul de Artă ”Victor Brauner”, iar în anul școlar recent încheiat a primit un post temporar la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Pângărați. Absolvent al Facultății de profil din Bacău, Nicolae Căpraru a trecut cu bine anul trecut și de Examenul de Definitivat.

”Din câte am auzit ar fi un post la Școala Doljești, este cam departe, dar dacă m-aș titulariza poate reușesc să mă întorc în toamnă la Pângărați unde am continuitate. E greu să te titularizezi pentru că nu prea sunt posturi să ai de unde alege. Subiectele au fost destul de grele, dar am reușit să acopăr toată materia. Mie mi-a plăcut tot timpul să învăț!”, a mai spus Nicolae Căpraru.

Un alt coleg de-al său, de la Școala ”Nicolae Iorga” Pângărați, profesorul de matematică Ioan Irinel Cozma, a obținut tot nota 10 la proba scrisă a Examenului de Titularizare.

Situația statistică, înainte de contestații:

Candidati admiși pentru proba scrisă – 560

Teze transmise la CEV – 430

Număr teze anulate în CEV – 1

Număr note de 10 – 4

Număr note >7 – 215

Număr note între 5 si 7 – 140

Număr note <5 – 70

Procent note >5 – 82,55%

Contestațiile de depun la inspectoratul școlar în zilele de:

– 18.07.2017, până la ora 21:00

– 19.07.2017, până la ora 15:00 (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *