Unde dă cu trăsnete, crapă Apa Serv

pietricica turism

Pe principiul sănătos ”nu-i pentru cine se potrivește, e pentru cine se nimerește”, furtuna de astăzi din județul Neamț, resimțită din plin și la Piatra Neamț, a pocnit fix în pământ, cu toate trăsnetele de rigoare, afectând… compania Apa Serv. Cât de afectată va fi societatea în sine contează mai puțin, însă cu siguranță vor fi afectați consumatorii. Nu doar din Piatra Neamț, ci și din localitățile învecinate. Un fel de nenorocire care nu vine niciodată singură, dar se facturează de două ori, fiindcă, după ce că au rămas fără curent, acum există riscul să rămână și fără apă. Dar cu banii luați…

Într-o informare oficială, Apa Serv anunță că ”astăzi, 12 iulie 2017, în jurul orei 12:00, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică la Stația de Captare, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Prin urmare, până la remedierea avariei, Apa Serv va furniza apă cu presiune redusă în Piatra Neamt și localitățile învecinate, fiind posibil să apară o întrerupere totală a furnizării apei. Asigurăm consumatorii afectați că se va relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele E-ON vor remedia avaria și vor realimenta cu energie Stația de Captare”.

În caz contrar, e bine de știut că ne putem baza întotdeauna pe Prefectura Neamț, după cum am văzut aici, aici și aici. (D.O.)

P.S.: Pentru noua conducere de la Apa Serv, care a fost mult timp parte a vechii conducere, o întrebare: cum se poate ca ditai societatea, cu atâtea investiții, să nu aibă un generator la Stația de Captare? În alte tări în care oamenii sunt selectați pe bază de competențe, demisia sau demiterea venea pe bandă rulantă. Parol!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.