VACANȚE MUZICALE 2017 Horia Mihail, Răzvan Suma și Traffic Strings

HORIA MIHAIL și RĂZVAN SUMA

”Am întâlnit un public entuziast în această sală a Teatrului Tineretului care este un loc primitor. Felicitări și pentru pianul achiziționat. Este un lucru extraordinar pentru comunitatea dvs. Mi-a făcut mare plăcere să fiu invitat în premieră la Vacanțele Muzicale și sper să revin cât de curând” – Horia Mihail.

vacante muzicale 2017 ziua 4 (1)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (2)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (3)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (4)

”M-am simțit foarte bine pe scenă alături de Horia Mihail care este un partener profesional de foarte mult timp și vreau să urez mulți ani acestui Festival. Ediția a 44-a mi se pare mai jubiliară decât a 45-a. Este extraordinar că se întâmplă în România așa ceva și-i felicit pe toți cei implicați pentru organizare dar și pentru invitarea muzicienilor de cea mai bună valoare” – Răzvan Suma.

TRAFFIC STRINGS

vacante muzicale 2017 ziua 4 (5)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (6)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (7)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (8)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (9)
vacante muzicale 2017 ziua 4 (10)

”Traffic Strings ne-a purtat într-o călătorie prin diverse stiluri și epoci muzicale, dublată de o prestație scenică versatilă și absolut încântătoare. Publicul a apreciat combinația originală de instrumente și abordarea inedită din program a unor piese clasice sau contemporane foarte cunoscute. A fost, din nou, o seară reușită, în care spectatorii s-a bucurat mult de ceea ce au oferit artiștii pe scenă și asta e cel mai important pentru noi” – Carmen Nastasă, directoarea Centrului “Carmen Saeculare”. (Mesagerul de Neamț)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *