Horoscop 17-23 august: Sub semnul eclipsei de Soare

O eclipsă totală de Soare va avea loc pe 21 august 2017. Este cea de-a unsprezecea eclipsă totală de Soare din secolul al XXI-lea. Va fi prima eclipsă totală de Soare care va trece peste Statele Unite ale Americii în secolul al XXI-lea. Această eclipsă face parte din categoria celei din 11 august 1999, care a traversat Atlanticul de Nord, Asia și Europa și care, în România, a avut faza maximă la Ocnele Mari. Planete retrograde în această perioadă: Mercur în Fecioară și Leu, Saturn în Săgetător, Uranus în Berbec, Neptun în Pești, Pluton în Capricorn.

* Berbec

Eclipsa solară din 21 august cade în Leu. Casa distracției Berbecilor va suferi o injectare cu adrenalină, lucru care se poate dovedi benefic sau mai puțin benefic. Este ca și cum cineva a suferit de foame o perioadă îndelungată, iar acum mănâncă un tort întreg.

Mercur retrograd încetinește lucrurile, dar în acest caz el reia anumite evenimente, pe care le adaptează la un context nou și le repetă precum un patefon stricat. Casa sănătății nativilor este afectată de acest Mercur. Anxietățile tind să se repete în spirală ascendentă. Există o modalitate pozitivă de a face față cestui lucru. În loc să fii îngrijorat, mai bine cercetezi până la 12%. Astfel, celulele creierului se vor dezvolta în moduri în care vor refuza anxietatea.

* Taur

Eclipsa solară din 21 august atinge Casa rădăcinilor, a proprietății. Efectele sunt atât de puternice, încât se petrec evenimente care vor schimba viața nativilor. Ceea ce îi aduce pe Tauri în aceste situații sunt unele traume din copilărie, care ies acum la suprafață. Este momentul pentru vindecarea subiectelor ascunse, uitate în subconștient.

Marte în Casa de acasă a Taurilor îi menține mai fermi pe poziții. Nativii vor face mai puține compromisuri sau deloc cu membrii familiei care nu respectă familia și alegerile făcute împreună.

Unii dintre nativi vor afla dragostea, se vor îndrăgosti de o persoană din orașul sau cartierul în care locuiesc.

* Gemeni

Casa filosofiei este umbrită de eclipsa de soare din 21 august. Acest fapt poate declanșa o criză de etică și moralitate, care îi bulversează pe Gemeni. Unele evenimente pe care le vor trăi acum nativii îi vor forța să se îndoiască de credințele lor de până acum. Vor începe un drum pentru aflarea adevărului și a înțelepciunii.

Mercur retrograd dezvoltă solitudinea Gemenilor, care vor simți nevoia să se retragă temporar dintre oameni, vor evita discuțiile.

Planeta pitică Ceres se află Casa bunurilor Gemenilor. Ea transmite lecția vindecării prin renunțare. Atașamentele de lucruri produc afecțiuni diverse.

Sacrul este inexistent atunci când există atașamente materiale puternice.

* Rac

Efectele unei eclipse în zona posesiunilor, a valorilor sunt variabile. Având în vedere că sectorul banilor Racilor este afectat, nativii vor avea temeri că va sosi o criză financiară.

Magnetismul animal al Racilor este amplificat de Ceres, planeta pitică. Ceea ce este acum natural pentru ei poate deveni ofensator pentru cei care îi cunosc sau pentru persoanele cu care aceștia se întâlnesc.

Partenerii lor vor avea tot felul de dorințe, de cereri de la Raci. Energia lui Ceres îi învălui, dar această energie este constructivă, nu violentă, deci Racii pot satisface cerințele partenerilor lor.

Starea de sănătate a nativilor este foarte bună, iar eventualele excepții se vor vindeca într-un mod surprinzător.

* Leu

Eclipsa de Soare din 21 august cade în Leu. Eclipsele care cad în Casele personale sunt asemănătoare cu o renaștere. Acesta este un moment când Leii pot însămânța dorințe. Iar aceste dorințe vor crește, se vor materializa într-un mod magic. Așa că atenție la ce vă doriți!

Este începutul unui nou ciclu pentru nativii din Leu.

Marte vine cu efecte nepotrivite pentru ei. Li se recomandă să se detașeze de ego-ul personal cât mai mult. Considerația și munca în echipă sunt atributele care trebuie urmărite cel mai mult, o perioadă lungă de timp. Nativii cu funcții de conducere pot prelua frâiele într-un mod elegant, fiind admirați și respectați de colegi.

* Fecioară 

Examinarea subconștientului este cheia care deschide porțile conștientizărilor visurilor în această perioadă. Eclipsa de Soare din 21 august pare să treacă fără a lăsa urme asupra Fecioarelor, dar schimbările se produc în adâncimile subconștientului acestora.

Nativii care au în anturaj Berbeci este bine să-i asculte și nu prea acum. Uranus retrograd în Berbec se răsfrânge și asupra apropiaților. Unele idei de schimbare sunt binevenite, dar, dacă vin de la Berbeci, sunt foarte conservatoare.

Ceres îi ajută pe nativi să devină mai conștienți din punct de vedere social. Ei pot sprijini un subaltern. Se recomandă nativilor să se alăture grupurilor care practică ocultismul, științele spirituale, meditația.

* Balanță

Casa prieteniei și a dorințelor nativilor din Balanță este sub influența eclipsei de Soare din 21 august, un motiv în plus pentru ei de a se apropia de alte persoane. Dar pentru alte persoane din anturajul Balanțelor, lucrurile se pot termina cu rupturi de relație bruște.

Mercur retrograd îi ”ajută” pe nativi să fie pustnici, până prin septembrie. Posibil să existe temeri atunci când se comunică. Acestea se referă la modul cum sunt înțeleși nativii, cum sunt percepuți sau priviți atunci când vorbesc în public.

Starea de sănătate a nativilor vine cu unele căderi de calciu, de vitalitate. Poate că este nevoie de un repaus în afara orașului unde locuiesc.

* Scorpion

Eclipsa de Soare în Leu vine cu schimbări în Casa carierei Scorpionilor. Nativii se vor simți nemulțumiți dacă nu vor avansa pe scara succesului atât timp cât muncesc pe brânci. Unele frustrări importante pot apărea de aici, dar este bine de reținut că nu acum este momentul nativilor de a se ocupa de avansare pe scara ierarhică.

Dragostea îi va duce pe Scorpioni în zone îndepărtate, chiar în străinătate. Întâlnirea se va produce la un eveniment cultural, la teatru, concert. Această nouă perspectivă este excitantă și energizantă din punct de vedere spiritual.

Ceres indică faptul că nativii vor avea contact cu un profesor spiritual, vindecător, astrolog etc., iar viziunea se va extinde prin contactul cu înțelepciunea sacră a Geei.

* Săgetător

Eclipsa de Soare în Leu din 21 august vine în Casa filosofiei Săgetătorilor. Multe se petrec acum, mai ales pentru nativii care au stabilite reguli, norme comportamentale ferme. Acestea vor fi zgâlțâite, cutremurate de evenimentele aduse de eclipsă. În genere, urmează o criză de identitate bazată pe demolarea fundamentelor credințelor Săgetătorilor. Ceea ce în unele cazuri este vindecător.

În ceea ce privește Mercur retrograd, partea de publicitate a firmei nativilor necesită prezența lor în mod constant online. Este momentul să fie regândită strategia de prezentare. Cei fără firmă, dar nu doar ei, se pot gândi la propria persoană.

* Capricorn

Eclipsa solară din 21 august cade în Casa datoriilor, a vrăjitoriei, a lucrurilor tabu a Capricornilor. Este mult de scris ce efecte poate avea acest fapt. Un aspect se referă la moștenirea nativilor, atât directă, familială, cât și spirituală. Mercur retrograd face un unghi dur cu Casa călătoriilor locale a Capricornilor. Nu se recomandă deplasările printr-un oraș, este suficient un cartier mai mic. Nativii vor fi nevoiți să plece, așa că vor trebui să fie mai deștepți decât evenimentele care le sunt pregătite.

Această perioadă este una dintre cele mai bune pentru nativi de a se căsători. Venus echilibrează compatibilitățile dintre parteneri. Este foarte bine dacă nativii vor complimenta pe toată lumea cu care se întâlnesc. Dar fără a fi falși!

* Vărsător

Dragostea este precum ”lovește și fugi” pentru Vărsători acum. Eclipsa de Soare din 21 august aduce prea multe relații sau deloc. De aici și instinctul Vărsătorilor de a se comporta prostește.

Mercur retrograd îi duce în lumea interlopă, fiind ajutat de Pluton. Tot Mercur vine cu căi de comunicare paranormale. Intuiția și potențele Vărsătorilor se îndreaptă către spionarea minții unui iubit sau iubite.

Marte se află în Casa partenerilor Vărsătorilor, zdruncinând lucrurile și aducând provocări.

Ceres se află în Casa sănătății nativilor. Dizabilitățile minții Vărsătorilor se vor vedea în corpul lor. ”Mens sana in corpore sano” spune suficient.

* Pești

Conexiunea dintre minte și corp a Peștilor se deschide, se întărește acum, odată cu eclipsa de Soare din 21 august. Ea agită zona rutinelor Peștilor, un lucru bun de altfel. Multe dintre rutinele nativilor sunt depășite, fără eficiență, doar consumatoarea de energie.

Mercur retrograd aduce comunicare deschisă, prea deschisă pentru Pești. Asta înseamnă că Peștii nu vor putea evita anumite dezvăluiri, anumite planuri ascunse pe care le au. Toate se petrec cu un rost, astfel că unele lucruri, dacă sunt discutate, vor scoate la suprafață capcane ascunse.

Venus se află în Casa plăcerilor Peștilor. Normal ar fi ca nativii să trăiască o mulțime de lucruri frumoase, plăcute.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *