Horoscop 24-30 august: Întâlnire fabuloasă Jupiter-Saturn

Omul nu consideră viața ca un mijloc, ca un teren favorabil dezvoltării spiritului, ci o apreciază întotdeauna după măsura în care și-a satisfăcut dorințele, ambițiile sau după cât s-a distrat. La începutul evoluției noastre omenești, eram sălbatici, deoarece puterile noastre morale și intelectuale abia erau trezite. După ce am parcurs mai multe vieți în aceste condiții primitive, ne-am ridicat puțin mai sus, ne-am dezvoltat încet facultățile mentale și moralitatea și ne-am născut într-o civilizație ceva mai avansată. În aceste întrupări diferite, am suferit mult, pentru că am fost perverși, pasionați și câteodată criminali. Dar, pe măsura trecerii secolelor, după ce am semănat destul rău, vocea conștiinței noastre a început să se facă auzită din adâncul tainic al ființei noastre, evitând astfel să mai facem acțiuni rele. Din acest moment, ne-am născut într-o țară civilizată.

* Berbec

Uranus retrograd aduce întârzieri într-un proiect la care sunt asociați Berbecii. Această stare a lui Uranus durează până pe 2 ianuarie 2018, dar nativii nu trebuie să fie îngrijorați. Uranus are efecte puternice doar în anumite momente.

Saturn intră în mișcare directă din 24 august. Acest fapt deschide uși importante pentru cariera Berbecilor. Saturn va avea această putere până pe 17-18 aprilie 2018. Cariera este legată de viața nativilor, astfel că alegerile corecte și profitabile în acest domeniu le vor facilita nativilor accesul la un tip de trai mai lipsit de griji, dar cu responsabilități în alte aspecte ale vieții.

* Taur

Mercur e retrograd până pe 5 septembrie. Acest aspect aduce necesitatea de a lua decizii în cariera profesională. Nativii care se află în concediu mai pot amâna aceste decizii, până când Mercur va veni la mișcarea directă. Acum Taurii pot primi oferte de a lucra la ceva nou. Cu Mercur retrograd, lucrurile nu se așază așa cum doresc nativii. Vor reveni în peisaj persoane cu care Taurii au mai colaborat.

Marte se află în Casa de acasă până la sfârșitul lui august. Primirea musafirilor reprezintă un procent important din activitățile pe care Taurii le desfășoară acum. Nativilor le este dificil să plece într-o călătorie.

* Gemeni

Venus intră în Leu din 26 august și se va alerga pe acolo până prin 20 septembrie. Dragostea înflorește frumos pentru Gemeni sub aceste raze astrale. Mercur retrograd îi îndeamnă să se întoarcă în locurile pe care le-au vizita cu ani în urmă și pe care le-au îndrăgit. Acum este momentul pentru o întoarcere în timp.

Mișcarea puternică a lui Saturn, care începe din 24 august, va amplifica aspectele autiste ale Gemenilor. Aceste se referă la automatisme, la recunoașterea tiparelor, la înțelegerea îngustă a relațiilor sociale, dar și la rezolvarea unor probleme imposibile. Saturn poate deveni o rampă de succes, dacă este exploatat inteligent de Gemeni.

* Rac

Jupiter luminează puternic deasupra Racilor, până pe la jumătatea lui octombrie. Astfel, nativii se pot orienta pentru cumpărarea unei locuințe. Jupiter favorizează acum imobiliarele, mai ales pentru Racii care au nevoie de o locuință.

Saturn vine pe o orbită mai puternică, începând cu 24 august. Racii vor constata că viața decurge fără blocaje, șicane, obstacole. Cu toate acestea, Mercur este retrograd până pe 5 septembrie, așa că nativii trebuie să fie prudenți. Lucrurile se desfășoară cu viteză, iar deciziile luate rapid nu sunt totdeauna punctul lor forte. Nu li se recomandă parafarea unor decizii importante atâta timp cât Mercur se mișcă retrograd.

* Leu

Marte în Leu îi transformă pe nativi în competitori, dar nu este cea mai bună formă de manifestare pentru ei. Mercur retrograd până pe 5 septembrie nu recomandă semnarea de contracte, alegerea unui iubit sau ieșirea dintr-o relație amoroasă. Totul trebuie făcut în ritmul firesc al fiecăruia și nu sub influențele negative ale energiilor astrelor sau a vreunui ”prieten”.

O interacțiune frumoasă dintre Jupiter și Saturn va avea loc pe 27-28 august. Acest aspect este rar. Jupiter va amplifica stările de bucuriile și fericire, iar Saturn vine cu longevitate. Aspecte de care Leii au nevoie, mai ales dacă viața li se pare monotonă. Viața nu este monotonă, noi o transformăm în ceva insipid, incolor și inodor.

* Fecioară

Casa sănătății Fecioarelor le transmite nativilor că pot avea o disfuncție până la sfârșitul lunii. Nativii care încă nu au trecut printr-o suferință de acest tip ar fi bine să preîntâmpine aceste aspect printr-un control medical sau prin destresare.

Mercur retrograd nu lasă loc de interpretări atunci când vine vorba despre contracte, împăcări cu ”foști” etc. Se recomandă alocarea unui spațiu suplimentar după 5 septembrie, atunci când Mercur iese din mișcarea sa retrogradă. Fecioarele pot să-și reia activitățile de asumare a unor responsabilități într-un mod mai lipsit de pericole după 7 septembrie. Până atunci, se poate discuta, negocia, amâna orice decizie importantă.

* Balanță

Oricât se străduie nativii pentru a-și mulțumi partenerul, mișcarea lui Uranus prin Taur nu oferă prea multe satisfacții. Dar tot este mai bine decât Uranus în Berbec, care, până pe 18 mai 2018, bruiază Balanțele în eforturile lor de a fi plăcute, de a oferi căldură partenerilor lor. Uranus afectează mai ales nativii care sunt acum cu vârsta cuprinsă între 39-42 de ani.

Mercur retrograd în Fecioară îi afectează mai puțin pe nativi. Cu toate acestea, unele măsuri de protecție sunt necesare. Nu se recomandă achiziționarea de electronice sau mașini până pe 5 septembrie.

Balanțele care se află într-o relație vor avea parte de bucurii în ultima decadă a lunii. Partenerul lor va renunța la gelozii.

* Scorpion

Mercur este retrograd în Casa prieteniei Scorpionilor până pe 5 septembrie. Un prieten vechi va reveni în viața lor, iar Scorpionii se vor bucura de această revedere. Nu se recomandă acum cumpărarea de electronice, mașini sau componente de mașini care asigură mișcarea.

Saturn se mișcă prin Casa veniturilor câștigate a nativilor. Uranus sugerează că Scorpionii pot câștiga dintr-o invenție sau datorită unei abordări originale a unei misiuni de lucru. Uranus aduce impulsul de a experimenta, iar Saturn răsplătește acest curaj, această înfăptuire.

”Crai Nou” va ajuta Scorpionii care își fixează acum gândurile potrivite de realizarea a dorințelor lor. Doar curajul le lipsește pentru a-și depăși condiția!

* Săgetător

Mercur retrograd este orientat asupra persoanelor din viața Săgetătorilor. Cei de acasă le vor solicita mai mult atenția. Cei de la birou le vor face concurență celor din familia Săgetătorilor și vor dori ca nativii să stea mai mult pe la serviciu. Deplasările în interes de serviciu sunt iminente. Nativii vor trebui să găsească echilibrul între muncă și familie și să acorde prioritate familiei.

Jupiter și Saturn se întâlnesc fabulos pe 27 august. Acum este momentul pentru ca nativii să pregătească accesul la o facultate, să lucreze la un proiect media. Săgetătorii trebuie să revadă acum profesorii și materiile pe care doresc să le parcurgă. 27-28 august sunt importante pentru finalizarea unor proiecte importante care vor rezista în timp.

* Capricorn

Jupiter protejează ferm interesele nativilor până în octombrie 2017. Jupiter traversează acum Casa numerarului, a carierei de prestigiu. Acum vin răsplățile meritate pentru toată munca depusă de mai mulți ani. Dacă, din motive birocratice sau erori umane, nativii nu sunt recompensați, ei pot cere o recunoaștere a meritelor lor. Dar cu atenție, fără insistențe sau violențe de limbaj.

Mercur, retrograd până pe 5 septembrie, oferă ocazia nativilor de a discuta, dar fără a pune etichete. Este perioadă de concedii, deci multe contracte sau înțelegeri pot fi amânate.

Saturn intră în mișcare directă pe 25 august, oferind forță alegerilor pe care le fac nativii.

* Vărsător

Marte încălzește căsătoria, relația în care se află acum Vărsătorii. Aduce acțiune, motivație, energie, deci tot ce e necesar astfel încât ceva deosebit să dureze. Marte lucrează atât asupra vieții sentimentale a Vărsătorilor, cât și asupra relațiilor lor de afaceri.

Mercur, retrograd în partea financiară a digramei Vărsătorilor, aduce prudență în semnarea cecurilor, a contractelor, chiar și a unui contract banal de salubrizare. Lucrurile acestea trebuie amânate de Vărsători până după 6 septembrie, când planul astral se mai limpezește.

Jupiter vine, pe 27 august, cu multe energii pozitive, de care Vărsătorii vor profita din plin. Aceștia, instinctual, vor grefa dorințele lor pe emisia puternică a lui Jupiter, pentru a-și atinge obiectivele.

* Pești

Întâlnirile Peștilor cu persoanele cu care ei erau obișnuiți se vor desfășura mai greu, dat fiind Mercur retrograd. Aceste persoane vor fi mai greu de găsit, vor avea întârzieri la întâlnirile cu Peștii, vor tărăgăna contracte, înțelegeri. Discuțiile pe această temă nu vor clarifica sentimentele Peștilor, ci le vor adânci supărare. De aceea trebuie evitate.

Este o perioadă optimă pentru începerea unui program de fitness. Uranus și Saturn ajută alegerea optimă a programului și a antrenorului, care trebuie să fie compatibil maxim pentru necesitățile Peștilor. Starea de sănătate, vitalitate a nativilor se va îmbunătăți considerabil dacă vor face alegerea corectă.

Venus încă are efecte asupra vieții amoroase a nativilor. Doar atenția lor asupra dragostei lasă de dorit.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *