Horoscop de septembrie

pietricica turism

Atunci când omul își va regăsi primul său chip, așa cum L-a creat Dumnezeu Tatăl, toate spiritele universului i se vor supune din nou și tot ce le va cere vor duce la îndeplinire. Până atunci, el se va asemăna cu acel fiu risipitor din pildă, care, după ce și-a părăsit casa părintească și a plecat în lume, a ajuns paznic la porci. Dar, cel puțin, acest fiu risipitor a înțeles că trebuia să se întoarcă la casa părintească…

* Berbec

Septembrie se anunță o lună de tranziție pentru nativii din Berbec. Prioritățile lor se schimbă. Problemele interioare sunt înlocuite cu aspecte legate de carieră. Venus, Jupiter și Marte vin în ajutorul lor privind aspectele financiare. Banii sunt în creștere în această lună. Nativii nu trebuie să aibă așteptări de la partenerii lor de afaceri. Toate reușitele financiare le vor realiza singuri.

Berbecii puși pe cuceriri romantice, au, în septembrie, un magnetism special. Cei care doresc să se căsătorească să își programeze cererea după 6 septembrie.

Până pe data de 22, nativii au o sănătate de invidiat. Energia pe care o primesc îi ajută să își rezolve toate obiectivele. După 22 septembrie, se recomandă prevenție în domeniul sănătății.

* Taur

Casa familiei Taurilor este întărită de astre în această lună. Casa carierei nativilor se află într-un punct regresiv în septembrie. Nu este vorba de acțiuni radicale, dar nativii pot fi excluși din anumite comisii, nu iau parte la ședințe importante sau cursurile de formare care le erau destinate sunt date dispărute. Posibil să primească sarcini în afara fișei postului.

Marte vine cu tendințe agresive după 15 septembrie, astfel că Taurii pot să ”împungă” pe oricine consideră ei că este necesar. Un motiv în plus pentru nativi să urmeze cursuri de managementul violenței.

Mercur se mișcă prin diferite Case în septembrie. Efectul: bani din diferite surse vor umple buzunarele Taurilor.

* Gemeni

Cariera profesională, atât de dragă nativilor, nu se află pe maxim în septembrie dată fiind poziția planetelor. Energia lor este canalizată de astre către dezvoltarea emoțională. Un aspect important, care, dacă va fi tratat serios de Gemeni, îi va ajuta la lărgirea perspectivelor profesionale în viitor.

Ei trebuie să exerseze abilitățile sociale în septembrie. Se pare că se apropie o răscruce a destinului. Atunci nativii vor fi nevoiți să aleagă, în funcție de cât de bine reușesc să înțeleagă emoțiile lor și pe cele ale partenerilor de afaceri. Lucruri care par banale, dar care aduc cu ele o serie de evenimente care definesc viața unui om.

* Rac

Schimbarea locuinței, investiții imobiliare sunt activități susținute de astre în septembrie. Unele avertismente sunt necesare. Până pe 22 septembrie, 7 planete se află într-o zonă a horoscopului care creează situații deficitare pentru Raci. Eii nu pot controla prea bine situațiile în care sunt puși, cel mai adesea situațiile îi vor controla pe ei.

Dezvoltarea socială a nativilor în septembrie depinde de rețeaua lor socială sau, pe românește, de ”cunoștințe”. O nouă afacere se anunță spre sfârșitul lunii. Dacă este tratată corespunzător, ea va întări poziția profesională a nativilor.

Saturn îndeamnă la prudență în ceea ce privește investițiile financiare din septembrie.

* Leu

Casa familiei devine cea mai importantă în septembrie, după Casa prietenilor, a protectorilor Leilor. Este firesc ca nativii să caute armonie și pace în mediul familial în această lună. În paralel, se lucrează la îmbunătățirea rezistenței lor psihologice. Lucrurile se pot desfășura civilizat, prin antrenamente conștiente de păstrarea cumpătului, sau destinul vine cu lecții diverse, care pot fi dureroase și umilitoare pentru Lei.

Un aspect pozitiv este că inițiativa și dorința de autonomie sunt susținute de planete în septembrie. Leii pot lua decizii înțelepte, care să îi ajute în Calea lor prin viață.

Inteligența financiară a nativilor este foarte bună în septembrie. Au ocazia de a intra pe profit repede în această lună.

* Fecioară

Senzualitatea nativilor este de nestăvilit în septembrie. Nevoile fizice tind să domine toate celelalte aspecte ale vieții lor. Dacă senzualitatea va fi însoțită de amuzament și farmec personal, nativii se vor bucura de compania multor persoane, care vor fi atrase de această combinație deosebită.

Este o lună a bilanțurilor privind activitatea din anul trecut și recomandări pentru îmbunătățirea acesteia. Planul profesional aparent stă pe loc, dar câteodată este nevoie de revizie. Iar această evaluare este bine de făcut acum, deoarece, din octombrie, nativii vor intra în focuri.

Fecioarele nu vor avea probleme financiare în septembrie. Aspect care le oferă siguranță în acțiunile care le întreprind.

* Balanța

În septembrie, spiritualitatea se află pe primul loc în planurile nativilor. Sau acolo ar trebuie să se afle, deoarece mai multe planete și stele emit energii benefice peste medie pentru Balanțe.

Acțiunile caritabile îi definesc pe nativi în această lună. Evitarea ajutorării celor defavorizați constituie un minus important în Balanța lor Cosmică. Nativii se pot orienta și către ajutorarea persoanelor slabe din punct de vedere psihic.

Luna ajută Balanțele în domeniul profesional. Pot avea viziuni sau evenimente supranaturale care îi ghidează pe nativi în lumea afacerilor.

Venus stimulează relația cu prietenii, luminând cu precădere aspectul spiritual al prieteniei.

* Scorpion

Casa carierei profesionale domină în această lună interesele Scorpionilor. Casa familiei și Casa problemelor psihologice au intrat într-o stare de relaxare în septembrie. Succesul profesional al Scorpionilor va contribui la apariția unei stări de fericire în familia lor. Ei se pot sprijini și pe încurajările venite de la membrii familiei.

În această lună, este momentul pentru nativi să obțină un grad mai mare de autonomie. Ei au puterea de a schimba situațiile în favoarea lor, în sprijinul intereselor proprii. Și acest lucru trebuie făcut.

Există un unghi spiritual de a privi aspectele financiare în septembrie. Iar acesta poate fi identificat și exploatat de Scorpioni.

* Săgetător

Orientarea în viață, direcția pe care au ales-o Săgetătorii sau direcția pe care trebuie să o aleagă se află acum în mâinile lor. Septembrie este o perioadă în care nativii au libertatea oferită de astre pentru a-și alege drumul, Calea, fără ajutor din exterior.

Săgetătorii pot depăși toate obstacolele prin acțiuni corecte, iar situațiile malefice nu le vor dicta viața. Cu condiția ca nativii să nu le accepte sau să le confere mai multă importanță decât merită.

Dragostea se află la ea acasă în septembrie. Jupiter, Mercur și Soarele îi ajută pe Săgetători în cele mai îndrăznețe cuceriri amoroase sau în cele mai flagrante situații.

* Capricorn

Problemele interioare intră pe fundal în această lună, iar aspectele profesionale devin dominante. Până pe 20 septembrie, nativii depind de alții în majoritatea acțiunilor pe care doresc să le întreprindă. Aptitudinile sociale sunt cheia reușitelor în această lună pentru Capricorni.

Nivelul de încredere în forțele proprii este ridicat, astfel că vor lua decizii fără prea multe ezitări.

Starea lor de sănătate poate fi îmbunătățită cu începerea unui set de exerciții, care trebuie să devină o rutină. Controlul nevoilor sexuale este celălalt aspect care menține o bună stare de sănătate. Septembrie este timpul potrivit pentru reducerea greutății corporale, detoxifierea organismului, întărirea psihicului.

* Vărsător

Puterea planetară în luna septembrie este concentrată în zona Nadirului horoscopului Vărsătorilor. Casa carierei este dominantă în această lună. Din 11 septembrie, viața se va complica pentru Vărsătorilor. Vor trebui să se confrunte cu diferite provocări pe care viața le aruncă în calea lor. Până la urmă, lucrurile se vor dovedi în favoarea lor, mai ales a celor care nu își pierd cumpătul în fața greutăților.

Intuiția nativilor în afaceri este puternică în septembrie. Ei își pot rezolva obiectivele fără probleme, doar să le urmărească, statornic. Viața sexuală devine foarte activă acum. Cei căsătoriți pot deveni infideli, dacă nu își delimitează clar sentimentele.

* Pești

Realizarea lucrurilor în forță nu este recomandată Peștilor în această lună. Nu este momentul ca nativii să se afirme prin acțiuni puternice. Au nevoie de ajutorul altora pentru a-și atinge obiectivele. Doar să ceară ajutorul.

Soarele în Pești asigură bani în această lună, dar aceștia vor fi obținuți cu mult efort din partea nativilor. Tot aici pot apărea conflicte cu prietenii, pe motive legate de bani. În această lună, trebuie reduse cheltuielile inutile. Cei fără studii superioare se pot gândi să urmeze cursuri de licență. Peștii se pot orienta peste hotare dacă doresc deschideri financiare diferite față de ce au în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.