Știre actualizată: Plutonierul Florin Asmarandei – campion mondial la aruncarea ciocanului

Actualizare: Plutonierul Asmarandei a obținut medalia de aur la proba de aruncare a ciocanului și medalie de bronz la aruncarea greutății, în cadrul Jocurilor Mondiale al Polițiștilor și Pompierilor. În perioada următoare el va mai participa la alte două probe ale competiției.

Plutonierul Florin Asmarandei, care lucrează la Detașamentul de pompieri Roman este reprezentantul României la Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, competiție care se desfășoară în Los Angeles – SUA, până pe 16 august. Romașcanul este la a patra participare la acest gen de întreceri. Florin Asmarandei concurează în acest an la patru probe: aruncarea ciocanului, aruncarea greutății, aruncarea discului și suliță.

”În 2011, Florin Asmarandei a participat la New York – SUA, la două probe: aruncarea ciocanului, unde a luat medalia de aur și aruncarea greutății, unde a reușit să se claseze pe locul III – medalie de bronz”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”La ediția din 2013, desfășurată la Belfast, în Irlanda de Nord, Florin Asmarandei a reușit să cucerească trei medalii, două de argint și una de aur. Aurul a fost adjudecat la proba preferată aruncarea ciocanului, iar argintul a venit ca un bonus pentru probele aruncarea greutății și aruncarea discului. În 2015, atletul s-a reîntors în State, la Fairfax, unde a reușit să obțină medalia de argint la aruncarea ciocanului, un loc IV la aruncarea discului și locul V, la aruncarea greutății. Colectivul ISU Neamț îi urează mult succes la această competiție și așteptăm să se întoarcă acasă cu cât mai multe medalii!”.

C.M.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *