Viceprimarul de Poiana Teiului cere în instanță să muncească

Paul Enache, viceprimarul de Poiana Teiului, a deschis o acțiune la Tribunalul Neamț prin care cere anularea actului administrativ prin care primarul localității l-a lăsat fără atribuții. Dosarul a fost înregistrat în ziua de 29 august și urmează să primească termen. Instanța va trebui să decidă dacă Ancuța Ana, primarul în exercițiu, a procedat corect și legal atunci când i-a retras lui Paul Enache toate atribuțiile delegate. În dispoziția prin care primarul l-a lăsat pe vice fără obiectul muncii se precizează că decizia a fost determinată de faptul că ”toate activitățile UAT Poiana Teiului se îndeplinesc cu greutate, iar serviciile nu-și finalizează în termen atribuțiile trasate potrivit fișelor de post și legilor în vigoare”.

Contactată telefonic, Ancuța Ana a spus că nu știa că a fost dată în judecată, nu ea ca persoană, ci UAT Poiana Teiului, și a refuzat să facă declarații pe marginea motivelor care l-au determinat pe Paul Enache să se adreseze instanței. În plus, primarul a adăugat că la Poiana Teiului este foarte multă treabă și tocmai din acest motiv preferă să se ocupe cu administrația și nu cu ”spălarea rufelor în public”.

Din punct de vedere politic, viceprimarul Enache este în ALDE, partid care se află în alianță cu PSD, cel în numele căruia a fost aleasă primar Ancuța Ana. (C.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.