Horoscop 14-20 septembrie: Sub semnul Lunii Noi

pietricica turism

«Călătoriile în trecut și în viitor au fost practicate de toți spionii psihici americani. McMoneagle l-a văzut pe Iisus Hristos, iar Morehouse a utilizat vederea la distanță pentru a vedea tăblițele cu cele 10 porunci. Într-un articol din ”Nexus”, Morehouse declara că aceste tăblițe erau păstrate într-un chivot, în templul evreilor din Ierusalim; aceștia le-au luat cu ei când au plecat în pribegie. Cele 10 porunci erau păstrate într-un altar din interiorul marelui templu din Ierusalim» – gen. Emil Străinu.

* Berbec

Ritmul lucrărilor în care se implică Berbecii trebuie menținut moderat, chiar lent. Acum este momentul pentru o vizionare a viitorului până la sfârșitul acestui an și obiectivele care trebuie atinse până atunci.

Nativii care au unele ”chestii” medicale, de care știu, ar fi bine să meargă la un doctor pentru consult. Chiar dacă acele ”chestii” nu produc efecte. Luna Nouă, din 20 septembrie, în Fecioară, este prietena Berbecilor. Din 19 septembrie, nativii au șase planete în Casa sănătății și a fitness-ului. Pluton vine cu energiile regenerative în această perioadă.

Există mai multe planete în Fecioară care favorizează scrierea unui raport, a unui manuscris, a unei lucrări importante. Uranus, în Berbec pe 17, sugerează achiziția de electronice, laptop-uri, telefoane etc.

* Taur

Uranus, guvernatorul tehnologiei înalte, schimbă energii cu Venus, planeta plăcerii, pe 17-18 septembrie. De aici, o mulțime de combinații sunt posibile pentru nativi.

Evenimentele din viața Taurilor devin romantice. Din 15, Venus și Jupiter lucrează împreună, pentru a crea o seară specială pentru Tauri. Aceștia pot fi invitați la o primă întâlnire sau pot petrece un week-end prelungit cu persoana de care s-au îndrăgostit.

Pe 17, Jupiter și Uranus colaborează intens. De aici, mai multe evenimente fericite, care surprind plăcut Taurii. Din 20 septembrie, Venus se mută în Casa dragostei Taurilor, până pe 15 octombrie.

Luna Nouă, din 19-20 septembrie, luminează Casa iubirii adevărate a Taurilor. Există șanse solide pentru nativi să descopere dragostea adevărată.

* Gemeni

Amatorii de călătorii își pot programa pentru weekend-ul 15-17 septembrie o deplasare interesantă. Sfârșitul de săptămână e structurat de astre în jurul romantismului Gemenilor, care pot profita din plin de energiile oferite de Venus și Jupiter, legând călătoria de romantism. Gemenii fără partener au mari șanse să întâlnească o persoană cu care să relaționeze. Stațiunile sunt un loc interesant pentru acest gen întâlniri, în această perioadă.

Luna Nouă, din 20 septembrie, aduce oportunități pentru renovare sau reparații la apartamentul unde locuiesc Gemenii.

Mercur, în opoziție cu Neptun pe 20 septembrie, poate aduce probleme legate de apă sau de elementul apă. Nativii se pot contrazice cu Raci, Scorpioni, Pești.

* Rac

Finanțele nativilor au de trecut un test pe 15-16 septembrie, dar este unul pozitiv, în sensul că Racii își pot găsi un loc doar pentru ei, la preț minim, iar în cazul vânzării de proprietăți, le va aduce profit. Marte se află în Casa călătoriilor pe distanțe scurte a Racilor, până pe 20 septembrie. Până atunci, nativii nu prea au chef de muncă. Se simt atrași de scurte călătorii în locuri interesante, apropiate de casă, de zona unde locuiesc.

Pe 20 septembrie, Casa comunicării, a gândirii nativilor este vizitată de Soare, Luna Nouă, Mercur, Marte și Venus. Teoretic, Racii se pot implica în proiecte de marketing, publicitate, media etc. Ei trebuie să rămână organizați, pentru că au de făcut față la o mulțime de detalii.

* Leu

Jupiter se află în Casa contractelor, începând cu 15 septembrie, iar unghiul pe care acesta îl realizează cu Venus în Leu reprezintă un bonus stelar pentru Lei. Este momentul ca nativii să se asigure că semnează atent contracte. Ei pot acum să-și impună anumite clauze, care îi vor ajuta foarte mult în viitor. Pe 16, pot cumpăra un dispozitiv electronic de care au nevoie.

Venus, în Leu pe 19-21 septembrie, atrage atenția asupra garderobei nativilor, care își pot cumpăra un costum sau un accesoriu care le va scoate în evidență trăsăturile specifice.

Luna Nouă, în Fecioară pe 20 septembrie, oferă ocazii pentru creșterea venitului.

* Fecioară

Venus, în sextil cu Jupiter pe 15-17 septembrie, indică o oportunitate. Venus guvernează Casa veniturilor, iar de aici rezultă deschideri către un salariu decent sau un nou loc de muncă.

Implicarea lui Jupiter aduce vești bune legate de bani, iar sumele sunt, de obicei, generoase.

Luna Nouă, în Fecioară din 20 septembrie, va avea influență două săptămâni. Energiile acestei faze lunare reprezintă un cadou pentru nativi, aceștia putând să le utilizeze după cum doresc.

Mercur, Soarele și Luna Nouă acționează sincron pentru materializarea dorințelor Fecioarelor în această perioadă. Victoriile pe care le obțin acum nativii vor avea eficiență aproape un an.

* Balanță

Weekend-ul 15-17 septembrie are energiile lui Venus în aliniere cu Jupiter, ceea ce înseamnă distracție, invitație din partea unor prieteni. Balanțele aflate într-o relație vor avea un weekend romantic deosebit.

Pe 18 septembrie, Uranus le aduce plăceri neașteptate. Luna Nouă, din 20 septembrie, marchează în calendarul Balanțelor perioada când trebuie să meargă la controlul medical anual. Se recomandă examinarea ochilor și a dinților. De asemenea, sunt binevenite și testele obișnuite, mai ales pentru nativii care nu au făcut acest lucru până acum. Casa subconștientului va fi tulburată de o aglomerare a planetelor în Casa a XII-a.

* Scorpion

Venus în Leu, în Casa faimei și a onorurilor Scorpionilor, reprezintă forța pură în ce privește succesul nativilor. Asta se petrece pe 16-18 septembrie, iar nativii trebuie să lase lucrurile să se întâmple.

Pe 18 septembrie, Uranus primește o rază de la Venus. Scorpionii vor primi știri privind cariera lor, iar aceste infirmații se vor dovedi surprinzătoare, așa cum obișnuiește Uranus. Acum poate veni un nou client sau nativii pot primi o nouă misiune. Scorpionii au suficientă putere să se ridice deasupra concurenței.

Luna Nouă, din 20 septembrie, oferă condiții să răsară toate semințele pe care nativii le plantează timp de două săptămâni. Aceste semințe, dacă vor rodi, vor avea puterea de a schimba viața Scorpionilor vreme de un an.

* Săgetător

Semnarea unor documente poate fi lăsată de Săgetători pentru 15 septembrie sau pentru începutul de săptămână care vine. Iar pentru cumpărarea de electronice, mai bine pe 18 septembrie. Toate acestea vin de la Mercur, care a intrat în mișcare directă.

Venus se aliniază cu Jupiter pe 16 septembrie. Jupiter se află în Casa prieteniei. Săgetătorii pot primi ajutor extraordinar de la un prieten, pe 16-18 septembrie.

Pe 18, Venus și Uranus îi transformă în ajutoarele lui Cupidon. Săgetătorii își pot alege acum o zi pentru o întâlnire amoroasă.

Cariera nativilor începe să se schimbe după 20 septembrie. Venus ajunge în Fecioară, iar Luna Nouă aduce suficientă energie pentru succes.

* Capricorn

Venus se aliniază cu Jupiter pe 16 septembrie. Orice înțelegere reușesc nativii să facă astăzi, privitor la cariera lor, va deveni unul dintre succesele vieții lor. Această zi poate fi folosită și pentru a ajunge într-o situație avantajoasă, atunci când Capricornii se află într-o competiție, într-un conflict.

Venus și Uranus se întâlnesc pe 18 septembrie, oferind nativilor condiții să se bucure de noile invenții tehnologice apărute. Capricornii pot chiar cumpăra câteva asemenea gadget-uri.

Dorința de aventură apare odată cu Luna Nouă, din 20 septembrie. Astrul nopții deschide un portal de energie, care va dura două săptămâni. Nativii pot călători în străinătate.

* Vărsător

Romantismul atenuează stările sufletești nepotrivite care pot apărea la orizontul Vărsătorilor. Weekend-ul 15-17 septembrie poate fi folosit în acest scop. Ei pot călători într-un loc apropiat de casă, să facă sport, puțină aventură și să se bucure împreună cu partenerul de două seri. După 20 septembrie, se schimbă managementul financiar al Vărsătorilor dată fiind apariția Lunii Noi în Casa banilor altor persoane. Tot acolo, Luna Nouă se va întâlni cu alte cinci corpuri cerești. Vărsătorii sunt atenți acum la împrumuturi, sprijin pentru copii, carduri de credit, capital de risc, pensii private etc.

Pluton lucrează intens. Vărsătorii trebuie să fie atenți la partenerii lor, care pot veni cu actele de divorț sau, dimpotrivă, își pot reînnoi jurămintele.

* Pești

Venus aduce înmulțirea banilor pentru Pești. Chiar dacă, tradițional, Venus este asociat cu dragostea, acum, sincronizarea dintre Venus și Jupiter, din 16-18 septembrie, aproape de Casa proiectelor de lucru a Peștilor, îi ajută pe aceștia să obțină creditare pentru un proiect la care lucrează. 17 septembrie poate fi utilă pentru întâlniri, dacă Peștii doresc să obțină avantaje de la anumite persoane.

Luna Nouă, din 20 septembrie, luminează Casa partenerilor Peștilor. Soarele, Mercur, Marte și Venus vor concentra energiile lor asupra Casei partenerilor. Unii nativi se pot căsători acum, alții vor lucra foarte intens alături de persoana iubită. De asemenea, parteneriatul se referă și la asociații în afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.