La Zilele Orașului, Harpa lansat spre Parlament de Emilia Arcan

 La deschiderea oficială a manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Târgu-Neamț, primarul Daniel Harpa împreună cu  cei câteva sute de oameni prezenți în sala Casei Culturii „Ion Creangă” au avut parte de o surpriză electorală. Senatorul Emilia Arcan senator i-a lansat oficial candidatura primarului Daniel Harpa pentru alegerile parlamentare din … 2020.
Domnule primar sunt onorată să fiu prezentă la Zilele Orașului Târgu-Neamț. Vă adresez felicitări dumeavoastră, domnului viceprimar, doamnei city-manager și întregii echipe pentru organizarea acestui frumos eveniment. Nu-mi doresc altceva decât să duceți tradiția mai departe, așa cum ați făcut până acum, pentru că sunteți unul dintre cei mai iubiți primari din județ. Sunt convinsă că după acest de-al doilea mandat de primar ne veți reprezenta cu aceeași cinste și în Parlamentul României. Ați demonstrat de-a lungul carierei că faceți perfomanță administrativă, ați demonstrat că faceți un bun management, sunteți un bun familist. Sunteți un primar iubit, stimat și apreciat”, a punctat  Emilia Arcan.
La deschiderea oficială au participat prefectul Vasile Panaite, subprefectul Iulian Jugan, senatorul Emilia Arcan , consilieri județeni (Vasile Nica, Mihai Afloari, Mihai Stoica) și locali (Vasile Luculescu, Andrei Aciocârlănoae, Maria Vrînceanu, Ciprian Bistriceanu, Paul Borș, Gică Onu) de la toate partidele, șeful Gărzii de Mediu, Iftime Petraru, Mircea Pintilie, primarii de Vânători-Neamț, Timișești, Urecheni, Petricani, Grumăzești , comandantul Poliției Târgu-Neamț , Costinel Vlad, cât și delegații din trei localități prietene și înfrățite cu orașul de la poalele Cetății.
Primarul Daniel Harpa a declarat deschise manifestările: „Sunt mândru și suntem mândri ca târgnemțeni că ați dat curs invitației noastre, începând de la delegațiile din străinătate și până la oaspeții permanenți ai orașului nostru. Dați-mi voie să declar deschise Zilele Orașului Târgu-Neamț, în această zi de mare sărbătoare a creștinătății. Va fi o manifestare reușită, ca în fiecare an. Vreau să mulțumesc Consiliului Județean pentru sprijin. Întotdeauna am avut înțelegere și sprijin din partea acestei instituții și mulțumesc în mod special domnului președinte Ionel Arsene.  În spatele meu am o echipă puternică și fără care nu aș fi putut organiza această ediție. Este vorba de viceprimarul Vasile Apopei, city-managerul Geanina Fedeleș și cei din primărie”..C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *