Atenție la “cumpărătorii” de ghebe din Piața Centrală! Păziți-vă singuri, că polițiștii locali vor flagrant!

pietricica turism

Mai multe persoane care vând la tarabele din improvizația de piață de la Piatra Neamț au venit la redacție, pentru a ne semnala faptul că, în ultimele zile, este inflație de persoane care obișnuiesc să târguiască ghebe, dar care sfârșesc prin a căuta banii pentru plată prin plasele și gențile celorlalți cumpărători. Ni i-au arătat pe respectivii, care au un antemergător în persoana unei dudui blonde, pe care, tot așa, o cunoaște toată lumea că de atașată este de portmonee și telefoane.

Oamenii spun că au apelat la Poliția Locală, dar distinșii angajați să protejeze și să apere au spus că nu pot face nimic dacă nu este cineva prins în flagrant. Altfel spus, tu, pensionar sau pensionară, trebuie să prinzi ditamai huiduma, cu mâna în geanta ta, să-l iei frumușel de guler și să-l duci în fața polițistului local, care, oricum stă patrulează degeaba în perimetrul pieței, să-i aplice un proces verbal de să-i meargă fulgii!

Până când se va găsi cineva capabil să facă ordine în piață, dimineața, la amiază și seara, când ea devine raiul familiilor de țigani, publicăm câteva fotografii, ca să știți de cine să vă feriți când ajungeți în piață. Dacă-i vedeți în grup sau însoțiți de o duduie blondă, plecați repede, verificați-vă buzunarele, strângeți sacoșele și mulțumiți autorităților, că permit asemenea lucruri. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.