Cătălin Misăilă (ALDE) – Administrația Chitic, lipsă de discernământ și responsabilitate

Acuzați de către primarul Dragoș Chitic că au blocat darea în folosință a pieței centrale din Piatra Neamț, consilierii locali ai ALDE au reacționat printr-un comunicat dur la adresa primarului și a colaboratorilor acestuia, comunicat semnat de către Cătălin Misăilă, copreședinte ALDE Piatra Neamț.

Comunicat de pre

Organizația municipală ALDE Piatra Neamț respinge declarațiile primarului Dragoș Chitic preluate în ultimul comunicat de presă al Primăriei în legătură cu cu situația Serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare ‘Sf. Gheorghe’.

Deciziile publice iresponsabile care conduc la neutilizarea pieței aparțin în realitate Administrației Chitic și consilierilor locali asociați acesteia. Noi am susținut de la bun început organizarea unei licitații pentru concesionarea acestui serviciu public, având ca variantă intermediară, pentru început, administrarea directă de către Primărie printr-un departament specializat. De șapte luni de zile era timp suficient și pentru modificarea organigramei Primăriei în acest sens.

În schimb, Administrația Chitic – dând dovadă de lipsă de discernământ și responsabilitate – a continuat să intoxice opinia publică afirmând că noi ne opunem deschiderii pieței. De fapt, eram și suntem împotriva încredințării directe către CMI Urban.

Nu este un secret că și publicul la larg nu vede cu ochi buni favorizarea unei societăți în insolvență care are o reputație proastă. Drept dovadă stă și redevența neverosimilă, de aproape 70% din venituri, angajată de CMI Urban la licitația recentă.

Pentru a nu mai pierde vremea cu discuții inutile despre venituri nerealizate, degradarea pieței și nemulțumirea publicului, cerem Administrației Chitic să renunțe imediat la atitudinea de dispreț față de oraș și pietreni și să pregătească, în primă etapă, preluarea pieței în administrare directă de către Primărie.

Cătălin MISĂILĂ,

Consilier local,

Copreședinte ALDE Piatra Neamț

3 octombrie 2017 – Piatra Neam

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *