Dragoș Chitic anunță marea epurare a serviciilor publice din Piatra Neamț

După ce s-au antrenat corespunzător cu sinecurile de pe la societățile la care municipiul Piatra Neamț este acționar majoritar sau unic, liberalii au prins vânt din pupa majorității constituite cu colegii de la PMP și intenționează să ia la bani mărunți toate serviciile publice prestate în municipiul reședință de județ, sub tutela primăriei. În aceeași idee, constructivă, de a scoate ”oamenii lor” și a-i înlocui cu ”oamenii noștri”.

Anunțul a fost făcut de Dragoș Chitic, în dubla sa calitate, de primar al Pietrei și președinte al organizației PNL Piatra Neamț, pe finalul unor informații referitoare la organizarea internă a structurii liberale de la municipiu. Oportunitatea de a discuta chestiuni de administrație la sediul de partid nu mai intră în discuție, fiindcă, dintru început, Dragoș Chitic a reamintit că tot ce fac liberalii în perioada asta a mandatului stă sub semnul proiectului ”Piatra Neamț 2020”, pentru care au primit voturile pietrenilor. Primarul și președintele PNL Piatra Neamț a explicat că acum se decide la partid ce se va face în 2018 în Piatra Neamț, după ce ”colegii mei liberali” au fost la cules informații din teren, de la oameni, iar selecția se va face riguros: ”cele de competența administrației locale, le vom include pe agenda de anul viitor”.

Revenind la marea epurare – ori, poate, marea iepurire – din serviciile publice acordate pietrenilor, Dragoș Chitic a declarat:

(D.O.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.