Horoscop 12-18 octombrie: Jupiter intră în semnul Scorpionului

Antrenamentele de vedere la distanță coboară automat ritmurile creierului, astfel că se vor dezvolta intuiția și abilitatea de a pătrunde în mintea competitorului. Această stare de spirit evoluată este un rezultat direct al ritmurilor bazale ale creierului.

* Berbec

Casa finanțării viselor Berbecilor este plină de prezența impunătoare a lui Jupiter. Nativii care au idei solide de afaceri pot risca deschizându-și o linie de credit. Cei care doresc școlarizare se pot împrumuta acum pentru studii, iar Berbecii care doresc să-și cumpere o casă pot să ia o ipotecă.

Jupiter susține această Casă până prin 9 noiembrie 2018, o perioadă suficientă pentru ca nativii să poată lua o decizie pe termen lung.

Ispitele nu se lasă așteptate la locul de muncă al Berbecilor. Marte se unește cu Venus în Casa muncii. Berbecii pun ochii pe o persoană, colegă cu ei la serviciu, iar privirea nu va fi îndeajuns. Ei își fac planuri mărețe cu această persoană, care lucrează ca scriitor, editor, dezvoltare software, telecomunicații marketing sau relații publice.

* Taur

Căsătoria Taurilor este unul dintre evenimentele cele mai probabile în următoarele 12 luni. Jupiter tranzitează Scorpionul, iar nativii care aleg această perioadă pentru a-și uni destinul cu cineva optează pentru una dintre cele mai bune perioade din viața lor.

Taurii căsătoriți se vor apropia mai mult de partenerul lor, se vor distra mai mut împreună, probabil vor călători în străinătate.

Cu toate acestea, există Tauri care nu se înscriu în categoriile de mai sus. Ei pot folosi energia pozitivă a lui Jupiter pentru închegarea unui parteneriat puternic, în cazul în care sunt de semnat documente oficiale.

Taurii care publică au, acum, ocazia să se afirme prin diferitele articole

extravagante, dar care reflectă adevăruri incomode. Atenție la corupție!

* Gemeni

Jupiter în Scorpion este evenimentul lunii octombrie. Gemenii care aveau greutăți în aflarea unui loc de muncă se vor simți norocoși după 12 octombrie. Ofertele vor veni într-un mod mai simplu și mai accesibil. Gemenii vor găsi căi de comunicare mai ușor decât până acum.

Casa prevenirii diferitelor situații neplăcute este acum activată de prezența lui Jupiter. Horoscopul indică prevenții în domeniul sănătății nativilor. Examenele medicale periodice trebuie să fie făcute acum, în această perioadă, pentru a descoperi eventualele probleme, dacă există.

Tot acum, Jupiter ajută Gemenii să scape de greutatea în plus, într-un mod mult mai ușor, cu diete simple.

* Rac

Jupiter intră în semnul de apă al Scorpionului, putând oferi ajutor Racilor într-o mulțime de moduri. Nativii au de așteptat după alte persoane, dar Jupiter le oferă acum shortcut-uri printre evenimentele care par să-i asalteze.

Jupiter vizitează Casa iubirii adevărate a Racilor. Acum este ocazia de a cunoaște o persoană nouă. Racii se pot îndrăgosti sau pot trăi o aventură romantică.

Casa iubirii adevărate guvernează și concepția, astfel că nativii pot alege acum să aducă pe lume un copil. Racii care au avut probleme cu concepția pot alege acum să încerce din nou.

Banii nu ridică probleme, dar sunt la limita de supraviețuire. Nimic de speriat momentan.

* Leu

Venus aduce dragoste și bani Leilor în aceste zile, dar aceste daruri sunt însoțite de unele suferințe, cauzate de eforturile pe care le depun aceștia la serviciu sau în activitățile pe care le prestează.

Este o perioadă bună pentru socializare, iar Leii trebuie să lase deoparte orgoliile sau atitudini de genul ”despicarea firului în patru”. Riscă să rămână singuri, într-o lume pe care nu o prea cunosc.

Marte vine cu judecata clară și o atitudine pozitivă. Doar Leii au de ales să manifeste aceste aspecte care le pot îmbunătăți viața. Acum este o perioadă plină de oportunități ascunse, care se vor fructifica într-un viitor nu prea îndepărtat. Nativii nu știu cine îi evaluează sau le oferă bile negre ori albe.

* Fecioară

Venus se mai află în Fecioară până pe 15 octombrie. Marte se alătură cu energiile sale puternice, astfel că nativii sunt mai mult decât norocoși. Fecioarele vor fi deosebit de convingătoare în ceea ce își doresc. Ar putea să-și dorească lucruri, evenimente care se dezvoltă pe termen lung. În acest mod, vor reuși să prelungească energia pozitivă adusă de Venus.

Starea de sănătate este sincopată, date fiind niște probleme cu splina pe care le pot avea Fecioarele. Fără cărnuri, dulciuri, alcool sau exuberanțe sexuale.

Jupiter se află în Casa comunicării Fecioarelor din 11 octombrie. Multe din aspectele legate de transmiterea/ recepționarea informației se vor rezolva de la sine, cu efecte benefice pentru nativi.

* Balanță

Secretele încă oferă putere Balanțelor. Acțiunile lor trebuie plănuite în spatele ușilor închise, fără prea mulți martori. Chiar dacă este nevoie de mai multe opinii pentru ceea ce doresc să întreprindă, Balanțele trebuie să se limiteze la studiul individual și la maximum un colaborator. Relațiile pe care le încep acum sunt de o deosebită importanță pentru următorii ani. Fie că este vorba de relații de iubire, fie că este vorba de relații de afaceri, Balanțele trebuie să aleagă cu înțelepciune.

Jupiter intră, încet, dar sigur, în Casa veniturilor Balanțelor, din 12 octombrie și va sta acolo vreme de 13 luni.

* Scorpion

Jupiter intră în constelația Scorpionului începând cu 11 octombrie. Nativii vor avea acces la oamenii influenți, care îi pot ajuta. Ei trebuie să nu își dozeze forțele pentru a atinge obiective greu de atins, deoarece forța este cu ei. Majoritatea nativilor au șansa de a călători într-o țară străină. Nu este momentul acum să-și pună probleme despre cum va fi sau cât va costa deplasarea. Se pare că acolo vor beneficia de o experiență open mind care le va lărgi orizontul.

Mercur le oferă reflexe rapide în gândire și vorbire. Este un moment bun pentru negociere și pentru afaceri.

* Săgetător

Venus aduce situații în care dragostea îi vizitează pe Săgetători. Încrederea în sine și motivarea sunt două efecte secundare ale prezenței lui Venus deasupra Săgetătorilor. Acum se pot face ultimele aranjamente privind cariera lor. Venus mai stă în Fecioară, în Casa succesului profesional al Săgetătorilor, până pe 15 octombrie.

Soarele oferă nativilor numeroase ocazii să petreacă timp împreună cu familia, dar și cu prietenii.

Jupiter aduce schimbări majore, cu care Săgetătorii nu sunt de acord. Aceste schimbări se referă la debarasarea de balastul acumulat de nativi în ultimii ani sau zeci de ani. Datorită acestui fapt le vine greu să renunțe la obișnuințe.

* Capricorn

Orientarea în carieră a Capricornilor depășește cu mult tot ceea ce cunosc toate celelalte zodii. Faptul că Jupiter intră în Scorpion, din 11 octombrie, aduce un pus de valoare pe această temă nativilor.

Jupiter vizitează acum Casa prieteniei și a carității Capricornilor. Acțiunile lor se pot îndrepta acum către dezvoltarea unor relații bazate pe idealuri, pe ajutorarea persoanelor neputincioase. Ultima apariție a lui Jupiter în Casa succesului Capricornilor le-a creat acestora unele dezavantaje, în sensul că au avut ca țintă doar avansarea în carieră. Iar pentru asta au avut de plătit cu prietenii, relații sau suferințe.

* Vărsător

Jupiter intră în Casa reputației Vărsătorilor, începând cu 12 octombrie. Nimic nu este lăsat hazardului de puternicul Jupiter, dar acest fapt poate deveni o povară pentru unii dintre nativi. Reputația Vărsătorilor este un domeniu foarte vast și sunt foarte multe lucruri de care ei trebuie să se ocupe, într-un timp foarte scurt.

Astrologii antici numeau această Casă, Casa demnității sau a liderilor mondiali. Un aspect particular al acestei influențe astrale este creșterea longevității nativilor din Vărsător. Acest aspect va scoate la suprafață și moștenirea genetică pe care nativii au primit-o de la părinții lor.

Jupiter în Scorpion îi conduce pe Vărsători spre aflarea adevărului.

* Pești

Casa intelectului Peștilor este luminată de prezența monumentală a luiJupiter în Scorpion, începând cu 11 octombrie. Relațiile internaționale, călătoriile îndepărtate, întâlnirea cu străinii sunt câteva aspecte care vor fi susținute de Jupiter.

Tot Jupiter dezvoltă gândirea Peștilor, le lărgește orizontul, viziunea. Mulți dintre nativi pot să-și schimbe acum modul de viață, să devină artiști. Un hobby umanist este binevenit Peștilor.

Un alt aspect este bunăstarea. Peștii vor avea parte de bunuri, de bani sau de ajutor obținut într-un mod facil. Un motiv în plus ca să se ocupe de treburile esențiale ale vieții.

Mercur aduce optimism și o gândire clară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.