Se trece la ora de iarnă! Ce facem cu ceasurile?

pietricica turism

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 28/29 octombrie, trecem la ora de iarnă. Practic, ora 4:00 dimineața va deveni ora 3:00, astfel că vom dormi mai mult cu o oră, iar duminică, 29 octombrie va fi cea mai lungă zi din an, având 25 de ore.

CFR Călători informează că, începând din 29 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 devenind ora 3. Trenurile de călători vor pleca din gări (stațiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de 28/29 octombrie 2017 ora 4, care devine ora 3.

În noaptea 28/29 octombrie 2017, când ora 4 devine ora 3, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 4 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulație după ora 4, ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație. (Mesagerul de Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.