Vlad Marcoci a demisionat din PNL! Încotro?

pietricica turism

Vlad Marcoci și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal (PNL) Neamț. Este a doua oară când fostul prefect renunță la PNL, la care a revenit în 2016, după prezențe mai mult sau mai puțin reușite în cadrul PDL și PSD. Vlad Marcoci a deținut, de-a lungul anilor, funcții politice și administrative extrem de importante la nivel local și central: președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, președinte al Consiliului Județean Neamț, prefect de Neamț, deputat, etc.

El a arătat în ultima perioadă o simpatie deosebită față de Partidul Pro România, lansat de Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, cel puțin pe pagina proprie de Facebook. Vlad Marcoci, cel despre care se crede că va conduce filiala Neamț a Pro România, a mai distribuit pe pagina de socializare cântece cu un puternic accent patriotic, precum “Treceți batalioane române Carpații” sau “Balada” lui Ciprian Porumbescu.

“Am considerat că este normal să se afle despre demisie de la mine direct. Ca și direcție viitoare, eu susțin Partidul Pro România, dar cum nu este încă validat la tribunal, există câteva contestații, nu mă pot înscrie. Când această problemă juridică va fi rezolvată, este posibil să mă înscriu”, a declarat Vlad Marcoci. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.