ACTUALIZARE “Frozen Regatul Înghețat”, reprogramat pe 23 februarie 2018

ACTUALIZARE: Echipa Art Theatre du Soleil anunță că a fost nevoită să reprogrameze reprezentația de la Piatra Neamț tocmai pe 23 februarie 2018, de la aceeași oră – 18:30.

“Având în vedere numărul mic de bilete vândute, organizatorii vor reprograma reprezentația din data de 17.11.2017 pe data de 23.02.2018. Ne cerem scuze tuturor celor care au dorit să participe la acest spectacol pe data de 17.11.2017 precum și celor care și-au cumpărat deja biletele si îi rugăm pe cei care au fost afectați de această schimbare să ne contacteze – telefon +40 723 276 938 și vom încerca să găsim soluții pentru fiecare în parte. Biletele achiziționate rămân valabile pentru data de 23.02.2018”, precizează Art Theatre du Soleil.

Cei care doresc să nu mai participe la eveniment, își pot recupera banii de la Casa de bilete a Sălii Polivalente, de la Bilet.ro sau BLT în funcție de unde au fost cumpărate.

Alte detalii AICI. (Mesagerul de Neamț)


ȘTIRE INIȚIALĂ: Art Theater du Soleil vă invită vineri, 17 noiembie, cu începere de la ora 18:30, la Sala Polivalenta Piatra Neamț, “la un show grandios” – “Frozen Regatul Înghețat”. Spectacolul se va repeta pe 18 noiembrie, la Suceava și pe 19 noiembrie, la Iași.

“Echipa muzicalului FROZEN Regatul Înghețat vă invită să luați parte la un show grandios, un spectacol muzical în limba  româna, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de… basm care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans,  Kristoff, Olaf”, anunță organizatorii.

Spectacolul a avut două reprezentatii de succes la finalul lui 2016 în București, iar la începutul anului 2017 evenimente similare au avut loc la Iași, Ploiești, Arad, Oradea sau Pitești. Turneul a repornit în toamna acestui an “cu o nouă față, cu invitați surpriză și o adevărată petrecere la palat”, menționează aceeași sursă.

FROZEN LA CRAIOVA (FOTO: Radio Craiova)

Argumentele organizatorilor pentru a nu rata spectacolul de vineri? “Va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie! Vor fi decoruri de basm și proiecții 3D! Va fi cântec! Va fi dans! Va fi bucurie! Într-un cuvânt: copilărie! Tu când ai fost ultima oară copil?”

Distribuție: Aurelian Temișan, Emil Mitrache (Americanul), Sabrina Diacov, Alexa Niculae, Adriana Gîrneț, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Gabriel Huian, Iorestina Florea, Vlad Jipa, Darius Daradici, Doru Bem, Costache Theodor, Andrei Bireș, Mălina Tomoiagă. Regia: Ovidiu Ianu.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură Piatra Neamț sau online de pe bilet.ro. (Mesagerul de Neamț)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *