Explozie într-un apartament la Piatra Neamț! Victima va fi operată!

O explozie puternică s-a produs, în această dimineață (26 noiembrie), într-un apartament de pe strada Bistriței din Piatra Neamț. Un bărbat a fost rănit grav, dar, din fericire, explozia n-a fost urmată de incendiu. Inițial, angajații ISU au crezut că este o problemă la instalația de gaz metan a blocului și au evacuat locatarii. Explozia a fost atât de puternică, încât suflul a afectat ferestrele și pereții.

Specialistul în construcții a stabilit că structura de rezistență a blocului n-a fost afectată, deci nu sunt probleme privind siguranța locatarilor. Totuși, toate ușile de la apartamentele de la etajul I au fost smulse din tocuri, iar cele de la etajele superioare au fost îndoite. Având în vedere temperaturile de afară, mai ales în timpul nopții, e clar că locatarii nu vor putea sta fără uși la intrare.

Victima exploziei a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgențelor și supusă unor investigații medicale amănunțite, stabilindu-se că a suferit arsuri mai ales la scalp și mâini. “Pacientul rămâne internat în secția de chirurgie plastică reparatorie, urmează să fie operat fiindcă are mai multe așchii de lemn și cioburi de sticlă, arsuri la nivelul capului și mâinilor, în prezent fiind stabilizat”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul Spitalului Județean de Urgență Neamț. (C.M.; C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *