Festivalul de Teatru Piatra Neamț – luni, 13 noiembrie

Festivalul de Teatru Piatra Neamț propune publicului amator, luni, 13 noiembrie, trei spectacole de teatru și un concert.

CALUL ALB Scurtă istorie a urii

De la ora 14:00, în Sala Mare (“cu publicul pe scenă”, după cum precizează organizatorii), va avea loc spectacolul cu piesa “CALUL ALB Scurtă istorie a urii”, de Smaranda Nicolau, în regia Ioanei Păun. În distribuție: Ilinca Manolache.

Pe jumătate cântec

Apoi, de la ora 17:00, este programat, în Sala Studio “Corneliu-Dan Borcia”, spectacolul “Pe jumătate cântec”, de Cristina Bilciu (text/regie/scenografie/video). Interpretează (“one-woman show”): Anda Saltelechi.

Familii

De la ora 20:00, în Sala Mare, va avea loc spectacolul cu piesa “Familii”, a Teatrului Național “Radu Stanca” Sibiu, de și în regia lui Eugen Jebeleanu. Interpretează: Ioana Paraschiv, Ioana Cosma, Oana Marin, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu și Claudiu Urse.

Ziua este completată de atelierele “Mișcare scenică” (la Rubik Hub) și “Spectatorul critic” (la Teatrul Tineretului).

Seara, de la ora 22:00, la Clubul “Spot”, este programat spectacolul “Concert în 4”.

Interpretează: Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman, adică “actori care devin personaje, cântă la instrumente de jucărie și pretind că nu e pic de muzică în ceea ce fac”, după este descris spectacolul de către organizatori. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Teatrul Tineretului)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *