Horoscop 23-29 noiembrie: Surprize de la Marte, haos de la Uranus

În spiritul nostru, s-a imprimat, ca rezumat, ca extract, ca germen, tot ce am văzut, auzit și simțit în diferitele noastre vieți. Dar, totuși, într-un colț al sufletului nostru, se găsesc înscrise – infinit de minuscule – toate informațiile și faptele vieților trecute. Dacă, printr-un mijloc oarecare – regresie hipnotică, elevarea spirituală e recomandată -, trezim aceste amintiri în conștiința noastră, toate evenimentele vieților noastre trăite pe pământ se vor derula, asemenea imaginilor unui film panoramic, până în cele mai mici detalii.

* Berbec

Multe dintre lucrurile pe care le au de rezolvat trebuie grăbite de Berbecii către un final. În decembrie, Mercur intră în mișcare retrogradă și nu va mai fi atât de ușor pentru nativi să se descurce cu restanțele.

Marte este o planetă ”fierbinte” atunci când se află la apogeu. Pe 29 noiembrie, cei mai mulți dintre nativi nu vor avea motive să-și expună furia. O vor face, pur și simplu. Șoferii zodiei consideră că străzile sunt doar ale lor, deci pot de pe acum să-și pregătească mașina de raliu. Marte influențează și efortul fizic, prin urmare, se recomandă relaxare musculară acum și nu activități care implică testosteron. Până pe 1-2 decembrie, cei mai mulți dintre Berbeci să facă altceva decât rutina zilnică.

* Taur

Munca este cuvântul care ordonează sau dezordonează viața nativilor, până prin 10 decembrie. Marte se află în Balanță, cu efecte diverse pentru Tauri – sarcini de serviciu care aduc venituri suplimentare, timp pierdut, nervi, surmenaj. Marte, în opoziție cu Uranus pe 29-30 noiembrie, aduce epuizare nativilor. Dacă sunt manageri, Taurii trebuie să ofere perioade dese de odihnă angajaților. Pentru ei și pentru echipa lor, nativii pot organiza mici petreceri, după orele de serviciu. O modalitate simplă de a menține echipa energizată, tonică, eficientă.

Tot acum apar multe ocazii ca Taurii să se rănească. Pot ridica greutăți fără să realizeze că ceva s-a deplasat la coloană, la genunchi, pe la încheieturi. Viața trebuie explorată și în alte regiuni.

* Gemeni

Marte, în opoziție cu Uranus la acest sfârșit de lună, nu este tocmai benefic pentru majoritatea zodiilor. Gemenii nu fac excepție. Neptun este planeta lucrurilor neașteptate, haotice, vulcanice și produce efecte în acțiunile nativilor. Se recomandă prudență în această perioadă, cât a rămas din noiembrie, dar chiar și în decembrie. Posibilități de a evita unele lucruri neplăcute nu prea există. Cei mai mulți dintre Gemeni pot sta acasă în acest weekend, făcând treburi casnice.

Dacă doresc să aibă o întâlnire amoroasă la sfârșit de noiembrie, aceasta trebuie amânată. Uranus nu prea lasă loc de armonie. Chiar dacă Venus se află acum în Săgetător, energia puternică a lui Marte recomandă o așteptare mai lungă, până pe 6-7 decembrie.

* Rac

Black Friday produce efecte acum. Ar fi recomandat ca nativii care au nevoie de electronice, echipamente informatice, instalații electrice să și le achiziționeze acum, în noiembrie. Din 3 decembrie, Mercur intră în mișcare retrogradă, astfel că, atunci, toate aceste cumpărături vor fi supuse hazardului.

O situație rară apare pe 25 noiembrie. Saturn și Uranus sunt sincronizate perfect. Până pe 29 noiembrie, viața nativilor este plină de succes și împlinire. Cariera și reputația Racilor au cel mai mult de câștigat acum.

Ar fi bina ca ei să organizeze un brainstorming, pe 25-26 noiembrie. Ideile care le vin acum în minte îi pot ajuta să devină mai cunoscuți și mai celebri.

* Leu

Sfârșitul de lună este optim pentru activități casnice, liniștite. Acum, Leii pot face un bilanț, înainte de finalul anului. Se recomandă a fi recuperate restanțele, cât mai repede, pentru a se bucura de Revelion cum se cuvine.

28 noiembrie – 1 decembrie este o perioadă când trebuie evitate semnarea de contracte, încheierea de acorduri și înțelegeri.

Marte și Uranus luminează Casa călătoriei Leilor și Casa comunicării. Atenție la limbaj și la calitatea tehnică a mașinii cu care se deplasează nativii!

Tot acum trebuie evitate conversațiile controversate cu cei apropiați. Vor ieși în evidență mătușile, verișorii, alte rude.

Neptun aduce vești financiare bune Leilor, în domeniul obținerii unei burse de studiu.

* Fecioară

Venus în Scorpion e compatibil cu multe dintre caracteristicile Fecioarelor. Viața amoroasă, frumusețea, calmul sunt câteva din aspectele pozitive potențate de Venus.

Acest sfârșit de lună poate fi petrecut la shopping, deoarece Mercur intră în mișcare retrogradă din 3 decembrie. Acum se poate cumpăra aparatură electronică, electrocasnică, piese electrice la mașină și diverse alte achiziții.

Marte și Uranus nu sunt tocmai prietenoase, dar Fecioarele reușesc cumva să scape de influențele neplăcute ale acestor planete năbădăioase.

Saturn scoate la suprafață tot felul de amintiri plăcute, prieteni vechi, iubiri vechi.

Nu se recomandă jocurile de noroc în perioada 28 noiembrie – 3 decembrie.

* Balanță

Un defect este scos la suprafață de Uranus și devine ”cuiul” Balanțelor la acest sfârșit de lună. Nativii au de lucru pentru a scăpa de această tară într-un timp destul de scurt, altfel vor avea probleme cu cei apropiați, la serviciu etc.

Marte se opune direct lui Uranus, din 28 noiembrie. Uranus va fi în Berbec, iar Marte în Balanță. Foarte mare atenție, să nu turnați gaz pe foc în nicio situație delicată în care vă pute situa sau în care sunteți prinși!

Chiar dacă nativii estimează corect, de obicei, ce li se poate întâmpla, în aceste zile probabilitățile sunt date peste cap din cauza unui Uranus tumultuos.

* Scorpion

Venus în Scorpion produce efecte pozitive pentru nativi, care, acum, pot profita de tot ce le oferă astrele, pentru a fi carismatici, alunecoși, descurcăreți, pozitivi, iubiți.

Marte coordonează lucrurile din spatele scenei. Avalanșa de idei pe care o au acum nativii trebuie rapid ordonată. Ei ar putea aștepta câteva zile, înainte de a acționa la tot ce le trece prin cap. Uranus îi afectează cu haosul său, iar Marte le activează latura războinică mai mult decât este necesar. Luptele se vor duce dur, iar Scorpionii trebuie să se gândească la câștigarea războiului, nu a unei lupte.

O nouă iubire poate răsări acum în viața nativilor, cu sau fără acordul lor.

* Săgetător

Apa este un element misterios pentru oamenii acestei planete. Neptun are o influență directă asupra apei, iar, din 22 noiembrie, relevă unele adevăruri Săgetătorilor. Ei trebuie să cerceteze poluarea apei din corpul lor, din nișa în care locuiesc, să cerceteze apa cu care gătesc. Pot apărea surprize neplăcute.

Marte îi ajută în descoperirea de noi prieteni, în lansarea unor activități sociale de succes pentru Săgetători.

Luna se încheie cu un weekend optim călătoriilor, între 24-26 noiembrie.

Uranus, planeta spontaneității, ajută hotărârile ad-hoc ale Săgetătorilor. Sănătatea poate avea unele scăpări acum, pe fond de epuizare și pentru că apa din organismul Săgetătorilor nu poate fi energizată complet de forțele planetare, astrale.

* Capricorn

Îndrăgostiții zodiei pot cădea pe gânduri. Saturn colaborează cu Uranus o perioadă mai lungă de timp. Saturn are o perioadă de rotație în jurul Soarelui de 29 de ani, iar Uranus de 84 de ani. Pentru ca ambele planete să se observe, e nevoie de o perioadă îndelungată de timp. Acum este una dintre perioadele de meditație asupra iubirilor Capricornilor. Un subiect prea puțin înțeles, dar de mare importanță, date fiind efectele – pozitive sau negative – pe care le produce asupra oamenilor, în timp. O cauză a suferințelor sau a fericirilor care trebuie înțeleasă corect, atât cât permite rațiunea și dezvoltarea spirituală a fiecăruia.

În cariera profesională, Capricornul este cel mai ambițios semn din zodiac. Acest aspect este susținut acum puternic și de astre.

* Vărsător

Cumpărăturile dragi Vărsătorilor pot fi făcute în siguranța oferită de semnele zodiacului până pe 30 noiembrie. Din 3 decembrie, Mercur intră în mișcare retrogradă, cu toate semnificațiile acestui fapt.

Uranus este prietenos pentru Vărsători în aceste zile. Uranus le aduce armonia, care se manifestă în atitudinea lor, în familie, mai ales atunci când nativii se află în situații agitate, tumultoase, dezordonate.

Pe 25-26 noiembrie, Vărătorii se pot gândi să ajute o societate de caritate sau un candidat benefic. Numai să-l găsească!

Starea lor de sănătate se poate deteriora spre sfârșitul lunii noiembrie, parțial pentru că scade încrederea nativilor, parțial pentru că vine frigul și asta îi afectează mai puternic acum pe Vărsători.

* Pești

Venus, în Scorpion până pe 30 noiembrie, a schimbat și schimbă în bine viața nativilor. Doar să se prindă ceva de ei!

Mercur și Uranus, în conjuncție pe 25 noiembrie, aduc o serie de evenimente relaxante pentru Pești. Vor întâlni persoane interesante, rude pe care le îndrăgesc, vechi prieteni.

Banii nu sunt tocmai punctul lor forte, dar, după 9 decembrie, lucrurile se vor mai îmbunătăți. Cheltuielile pot fi reduse și volițional, adică Peștii se pot abține de la shopping. Nu tot ce cumpără acum le este necesar sau trebuie dăruit.

Marte și Uranus sunt în agitație între 29 noiembrie și 1 decembrie. Călătoriile trebuie evitate acum, iar negocierile vor fi duse după 6 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.