Știri mobile: ”Familia” Asus ZenFone 4 – telefoane cu… 3 camere foto

Asus a anunțat la sfârșitul lunii octombrie extinderea ”familiei” de terminale ZenFone 4. Compania taiwaneză a lansat luna trecută ZenFone 4 Max, iar acum îi alătură alte trei terminale.

* ZenFone 4 Pro

Modelul de top dispune de un ecran de tip AMOLED, de 5.5 inch, cu un aspect al ecranului de 1920×1080 pixeli. Memoria cu care este dotat terminalul este de 6 GB RAM, Asus folosind în acest aparat procesorul Qualcomm Snapdragon 835.

Procesorul video este oferit tot de Qualcomm, apreciatul Adreno 540. Spațiul de stocare este unul generos, 64 GB, iar bateria dispune de o capacitate de 3.600 mAh. Asus ZenFone 4 Pro dispune de nu mai puțin de trei camere foto. Prima dintre cele din spate este de 12 megapixeli, senzorul fiind realizat de compania japoneză Sony, obiectivul oferit fiind unul foarte luminos (deschidere de diafragmă – f/1.7).

A doua cameră de pe spate este de 16 megapixeli, obiectivul are o distanță focală de 50 mm și un zoom optic 2X.

În fine, camera foto frontală este de doar 8 megapixeli, dar, și în acest caz, obiectivul oferit este tot unul luminos (f/1.9). ZenFone 4 Pro dispune de utilările obișnuite (WiFi, Bluetoth, USB, NFC), la care se adaugă senzorul de amprentă digitală.

Terminalul este ”motorizat” de Android 7 Nougat, are culoarea neagră și va putea fi achiziționat începând din 6 noiembrie, pentru 599 $.

* ZenFone 4

ZenFone 4 dispune tot de un ecran de 5.5 inch, cu un aspect al ecranului de 1920×1080, dar care este Super IPS. Memoria cu care este dotat terminalul este de 4 GB RAM, Asus folosind în acest aparat procesorul Qualcomm Snapdragon 630. Procesorul video este oferit tot de Qualcomm, fiind utilizat Adreno 508. Spațiul de stocare este la fel de generos, 64 GB, iar bateria dispune de o capacitate de 3.300 mAh.

Și ZenFone 4 dispune de trei camere foto. Prima dintre cele din spate este similară cu cea de pe ZenFone 4 Pro, în timp ce a doua cameră de pe spate este de doar 8 megapixeli. În fine, camera foto frontală este de doar 8 megapixeli, o distanță focală de 24 mm, obiectivul oferit fiind unul relativ luminos (f/2.0). ZenFone 4 dispune de utilările obișnuite (WiFi, Bluetoth, USB, NFC) și un senzor de amprentă digitală.

Terminalul este ”motorizat” tot de Android 7 Nougat și va putea fi achiziționat începând din 3 noiembrie, pentru 399$.

* ZenFone 4 Max 5.2”

ZenFone 4 Max 5.2” dispune de un ecran de 5.2 inch, cu un aspect al ecranului de 720×1280, care este doar IPS. Memoria cu care este dotat terminalul este de 2 GB RAM, Asus folosind în acest aparat procesorul Qualcomm Snapdragon 425. Procesorul video este oferit tot de Qualcomm, fiind utilizat Adreno 308. Spațiul de stocare este destul de generos, 16 GB, iar bateria dispune de o capacitate impresionantă de 4.100 mAh.

Și ZenFone 4 Max 5.2” dispune de trei camere foto. Prima dintre cele din spate este de 13 megapixeli, iar obiectivul are o distanță focală de 25 mm și o deschidere de diafragmă f/2.0. Pentru a doua cameră de pe spate nu este precizată mărimea senzorului, dar obiectivul este de 17,9 mm. În fine, camera foto frontală este de 8 megapixeli, o distanță focală de 24 mm, obiectivul oferit fiind unul relativ luminos (f/2.0). ZenFone 4 Max 5.2” dispune de utilările obișnuite (WiFi, Bluetoth, USB) și un senzor de amprentă digitală.

Terminalul este ”motorizat” tot de Android 7 Nougat și va putea fi achiziționat începând din 3 noiembrie pentru 169$.

M. CONSTANTINESCU

FOTO: GSMArena

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *