Târgnemțenii puși pe jar de lucrările din oraș! Primarul Harpa solicită înțelegere!

pietricica turism

În ultima perioadă, în zona centrală a orașului Târgu Neamț, dar și pe străduțele din spatele blocurilor, au loc lucrări la rețelele de apă și canalizare, cu scopul de a fi schimbate și înlocuite cu altele noi. Rețelele de apă și canalizare, mai ales cele din zona centrală, sunt vechi de aproape 40 de ani, astfel că lucrările sunt mai mult decât necesare. Cu toate astea, unii cetățeni sunt nemulțumiți de disconfortul creat.

“Au venit muncitorii pe strada unde locuiesc și după ce au terminat lucrările au lăsat totul de izbeliște. Ar fi trebuit să se astupe, nu să lase un dezastru. O să merg săptămâna viitoare la domnul primar să văd ce zice și dânsul și să ne dea un răspuns. Așteptăm soluții de la dânsul”, ne spune un cetățean de pe str. Codrului.

“Fac apel la toți cetățenii care locuiesc pe străzile unde se lucrează la rețelele de apă și canalizare să înțeleagă că aceste rețele sunt foarte vechi și trebuie schimbate. Îi înțeleg și pe dânșii pentru disconfortul creat, dar se vor finaliza și aceste lucrări, după care  vom trece la amenajarea parcărilor de reședință. În primăvară vom avea finalizate parcările de reședință, iar străzile pe unde se vor schimba rețelele de apă și canalizare vor fi asfaltate. Nu putem pune întâi asfalt, apoi să punem țevi. Că ar trebui să spargem din nou asfaltul, să punem țevi și iar să asfaltăm. Vreau puțină înțelegere de la acești cetățeni, pentru că toate aceste lucrări sunt tot în interesul și beneficiul lor, al comunității”, ne-a precizat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.