Carrefour a premiat copiii talentați la desen

Carrefour Piatra Neamț a premiat, în cadrul conferinței de presă de joi, 14.12.2017, câștigătorii celei de-a 32-a ediții a Concursului de Desene, ediția de Crăciun 2017. La nivel național au participat peste 325.000 de elevi, de la peste 700 de școli, din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea.

carefour 2
carefour 3
carefour 5
carefour 6
carefour 11
carefour 8
carefour 12
carefour 13
carefour 1
carefour 10
carefour 4

Desenele celor mici, inspirate din Lumea Rubbiz, tematica ediției de Crăciun, au fost răsplătite cu premii și surprize inedite, oferite de Carrefour, alături de partenerii proiectului.

Concursul s-a desfășurat în perioada 16 noiembrie – 6 decembrie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului, unde planşa de desen a putut fi înscrisă direct, fără a fi necesară imprimarea acesteia.

Ajuns la ediția a 32-a, concursul este așteptat cu drag de către copii atât de Crăciun cât și de Paște, iar noi ne bucurăm de fiecare dată să găzduim preț de mai bine de o lună cele mai frumoase desene, pentru ca întreg orașul să poată admira creațiile micilor artiști.

Anul acesta, i-am invitat pe copiii claselor 0-8 să-și pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz pentru a câștiga unul din cele peste 3.600 de premii.”, a declarat Roxana Pricop – responsabil marketing Carrefour Piatra Neamț.

“Mă bucur că particip la Conferința de înmânare a premiilor și că ne-ați dat posibilitatea să felicităm și să mulțumim hypermaketului Carrefour pentru că este un partener constant în activitățile pe care Inspectoratul Școlar și unitățile de învățământ din județul Neamț le desfășoară. Le urez tuturor participanților și câștigătorilor felicitări și, pentru că suntem în prag de sărbătoare, un Crăciun liniștit cu săătate și bucurii!” a declarat Elena Laiu – Inspector Școlar General Adjunct, Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Premiul cel mare al acestei ediții: o excursie la parcul de distracții „Shreck’s Adventure” din Londra a fost câștigat de Gavril Pavel Petru Rares, clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială “Nicu Albu” Piatra Neamț.

Premiul a doilea, constând într-un laptop a fost câștigat de David Amitoaiei, clasa I A, de la Școala Gimnazială nr. 5 Piatra Neamț.

Premiul al treilea, constând într-o bicicletă DHS, a fost câștigat de Andrei Mocanu, clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială “Profesor Gheorghe Dumitreasa”, com. Girov.

Mențiunea I pentru clasele 0-IV, constând într-un telefon mobil, a fost câștigată de Consiglio Josephine Veronica, a III-a C de la Școala Gimnazială nr. 2 Piatra Neamț.

Mențiunea a II-a pentru clasele V –VIII, constând într-o tabletă, a fost câștigată de Ioana Iftimia, clasa a VII-a E de la Școala Gimnazială nr.2.

S-au mai acordat mentiuni speciale, constand in cupoane de magazin de 100 de lei, elevilor: Roibu Elena Georgiana, Vasile Georgiana, Ungureanu Ana Maria, Balan Anca Maria, Horciu Sebastian, Lamatica Iustin, Negura Larisa, Rusu Dragos – Constantin, Vacaru Vlad Mihai.

Elevii Fediuc Elena, Postolica Alexandra, Burlea Andreea si Rotariu Matei au castigat de asemenea vouchere de magazin in valoare de 100 lei pentru Top 5 cele mai frumoase desene.

Patru clase au iesit castigatoare la tragerea la sorti pentru a primi vizita reprezentantilor Carrefour in urmatoarea perioada. Fiecare elev din clasa va primi cate un cadou pentru participarea la aceasta editie a concursului de desene. Clasele castigatoare sunt: Clasa a VIII-a A de la Scoala Gimnaziala nr.2 Piatra Neamt, clasa a II-a B de la Scoala Gimnaziala “Nicu Albu” Piatra Neamt, clasa a IV-a A de la Scoala Gimnaziala “Daniela Cuciuc” Piatra Neamt si clasa a V-a de la Liceul Tehnologic Ortodox Sfintii Imparati “Constantin si Elena” Piatra Neamt.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *