Dan Vasile Constantin a demisionat! Mai rămâne să primească și cadoul de Crăciun

pietricica turism

Ședința festiv-ordinară a Consiliului Județean Neamț, de astăzi, 21 decembrie, va avea un moment istoric. După îndelungi suferințe administrative, tratate în mai multe rânduri prin Agenția Națională de Integritate, Dan Vasile Constantin, figură de frunte a politicii și organizațiilor mai mult sau mai puțin oculte din Neamț, a demisionat din funcția de consilier, ca o manifestare de voință și demnitate, care are ca punct de plecare o decizie judecătorească definitivă și irevocabilă.

Găsit în conflict de interese, Dan Vasile Constantin nu a așteptat referatul de încetare a mandatului și a ales calea demisiei, că așa dă mai bine la CV-ul său pentru alte funcții viitoare.

În condițiile în care el s-a dovedit mai mult decât indispensabil, mai ales atunci când au funcționat alianțe locale și naționale (vezi perioada de frumoasă aminitire a USL-ului local), DVC, pentru prieteni, are mai mult ca sigur pregătită o funcție de răspundere sau de influență. Iar perioada de Crăciun este numai bună pentru anunțarea cadoului.

Dan Vasile Constantin va fi înlocuit cu Bogdan Onu, din Roman, cunoscut ca un avocat cu spirit întreprinzător, ale cărui polivalențe se extind, uneori, la nivel regional.

Valentin Bălănescu

P.S.: Pentru un portret aproape complet asupra ceea ce înseamnă DVC pentru județul Neamț, simpla căutare în arhiva mesagerulneamt.ro este relevantă și suficientă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.