Horoscop 2018: Grijă mare la cele două eclipse de Lună!

La o primă vedere, poziția astrelor indică faptul că anul 2018 este mai puțin turbulent decât 2016 și 2017.

Saturn și Jupiter se află într-un spațiu armonios unul altuia și promit o creștere financiară bună, personală, dar și pe piețele mondiale.

Războiul care a început în 2017 va continua să aibă un trend crescător, dar 2018 este un an de luptă împotriva războiului. Spre sfârșitul lui 2018, s-ar putea să ne uităm la o zonă de conflict care implică părțile din Orientul îndepărtat ale lumii. Marte, retrograd în iulie 2018, poate aduce și India în zona roșie a conflictelor.

Profețiile lui Edgar Cayce pentru 2018 indică începerea predării telepatiei în școli publice, creșterea nivelului oceanelor, declinul puternic al Rusiei, descoperiri majore în domeniul astronomiei.

* Berbec

Anul 2018 aduce speranțe. Astrologic, planetele lucrează în favoarea Berbecilor în acest an. Nativii au energia și susținerea astrelor pentru a ieși din ”gaura” în care au intrat în ultimii doi ani. Apar oportunități din afara orașului, a zonei de locuit a Berbecilor. Unii dintre ei vor primi ajutor și din străinătate.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 aduce echilibru interior, susținerea vieții de familie, a copiilor Berbecilor.

În aprilie, Mercur retrograd poate juca renghiuri Berbecilor îndrăgostiți de electronice și gadgeturi.

Pe 27 iulie, o altă eclipsă de Lună întărește încrederea nativilor în relațiile pe care le au: de dragoste, de afaceri. Tot acum este o perioadă optimă pentru repararea acelor conexiuni sociale stricate sau parțial funcționale.

Jupiter are o influență deosebită asupra Berbecilor, începând cu noiembrie 2018. Acest tranzit propune stabilirea unei armonii în interiorul și exteriorul Berbecilor. Unii dintre ei își vor găsi acum un partener de suflet.

Din punct de vedere financiar, economiile lor se află în trend crescător. Sunt activate zone ale bogăției ancestrale, dar și aspecte ale bunăstării care vin prin soțul/ soția Berbecilor.

* Taur

Saturn aduce progrese constate pe toată durata lui 2018. Răbdare și un puternic simț a datoriei permit realizări importante pentru Tauri. Acest an este unul optim pentru cumpărarea sau vânzarea de imobiliare. Taurii se pot aștepta la ajutor financiar din partea părinților sau a altor rude.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 aduce energie pentru eforturile Taurilor în viața de familie. Este posibil ca unora dintre ei să le fie greu să echilibreze viața de familie cu copiii, munca, viața intimă. Un echilibru trebuie aflat între aceste forțe, iar eclipsa de Lună din 31 ianuarie, dar și cea din 27 iulie oferă un catalizator important pentru ca acestea să devină realizabile.

În perioada celei de-a doua eclipse de Lună se recomandă Taurilor să nu ia lucrurile prea personal. Vor fi destul de perturbați de undele astrale.

Pe 1 mai, Uranus aduce libertate de exprimare pentru nativi. Se vor simți mai puțin inhibați, mai deschiși în mediul familial.

În noiembrie, Jupiter, în cuadratură cu Uranus, poate schimba educația, bogăția, călătoriile, starea de fericire generală a Taurilor. Deschiderea și flexibilitatea lor vor crește șansele de succes.

* Gemeni

Acest an pune accent pe ideile lor creative. Se poate spune că nativii mai multor zodii depind de creativitatea Gemenilor, fie că sunt în relații de afaceri cu aceștia, fie că au relații de conviețuire cu ei.

Există deschiderea astrologică pentru ca Gemenii să fie implicați în proiecte de mare anvergură în acest an.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 aduce ocaziile necesare Gemenilor pentru a-și armoniza viața de familie. Femeile din zodie au această eclipsă în zona concediului de maternitate, în zona sensibilității, a lucrului cu proprii părinți suferinzi.

Eclipsa de Lună din 27 iulie pune accentul pe viața personală a Gemenilor. Ei se pot simți mai sensibili. Este un moment optim pentru evaluarea tuturor relațiilor lor. Nativii posedă acum o intuiție peste media cu care sunt obișnuiți în acest tip de probleme.

Din noiembrie 2018, Jupiter pune accent pe acumularea de bani de către nativi. Dacă Gemenii vor încerca să posede mai mulți bani decât le e necesar, vor avea de suferit, ei, dar și alte persoane de care sunt legate mai mult sau mai puțin.

* Rac

Saturn e alături de cei mai mulți dintre Raci pe durata anului 2018 și îi poate transforma în pesimiști, triști. Cei mai mulți dintre Raci se pot simți frustrați, dată fiind blocarea unor căi de exprimare.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 aruncă spre Raci suficiente energii, pentru ca aceștia să parcurgă 2018 mai încrezători, mai ambițioși, mai aventuroși. Este momentul să se concentreze pe cariera lor profesională sau pe schimbarea locului de muncă.

Mercur, retrograd în perioada 3-16 aprilie, poate aduce mici dezastre în gândirea nativilor, deci deciziile importante se pot lua înainte sau după această perioadă.

Din 1 mai, Uranus aduce schimbări incitante în viața Racilor, cu condiția ca aceștia să le accepte. Nimic nu poate fi mai dificil decât schimbarea modului de viață conservator cu unul dinamic, plin de provocări, dar și cu răsplăți pe măsură.

Eclipsa din 27 iulie poate aduce stres și relații tensionate cu femeile.

Dragostea și romantismul nu sunt punctul forte al Racilor în 2018. Este benefic ca nativii să se concentreze pe ”a dărui” și să nu cuantifice mereu cât au primit în schimb.

* Leu

În 2018, creșterea pesimismului și a gândirii negative pot demola tot ceea ce au construit Leii în ultimii ani. Este un an în care astrele întăresc caracterul Leilor. Iar aceștia trebuie să fie fermi pe ceea ce au dobândit folositor până acum.

Eclipsa din 31 ianuarie aduce Leilor suficientă forță, pentru a fi încrezători în ei înșiși.

Uranus afectează rutina nativilor, începând cu luna mai 2018. Leii au nevoie de un update al modului de gândi. Lumea se schimbă cu viteză, iar ei trebuie să observe că jungla își schimbă regele din minut în minut.

Perioada iunie-august 2018 aduce un Marte retrograd, ceea ce, pentru Lei, înseamnă că trebuie să se gândească de mai multe ori înainte de a acționa.

Venus, retrograd în octombrie, poate aduce un declin a vieții amoroase a Leilor, dar totul revine la normal din noiembrie, când Jupiter umple cu energie pozitivă pe toată lumea.

În noiembrie, Uranus aduce mișcări puternice, jos/sus, în stările Leilor. Toate acestea îi vor ajuta pe nativi să depășească unele probleme în viitor.

* Fecioară

Relații mai bune la locul de muncă, progrese în carieră, aceste lucruri aduc astrele în 2018 pentru Fecioare. Dar costurile acestor progrese vor fi relații tensionate în familia lor. Abilitățile de comunicare îi vor ajuta foarte mult pe nativi pentru a stabili calmul în relațiile lor tensionate.

Eclipsa Lunii din 31 ianuarie 2018 creează condițiile pentru calm interior, pentru acumularea de forță cât pentru întreg anul 2018.

În mai, Uranus aduce elementele necesare pentru ca Fecioarele să vadă schimbări importante în viața lor. Își pot imagina un viitor mai progresist pentru sine, lucru care se va adeveri, dacă vor păstra acest fapt în minte și suflet.

Eclipsa de Lună din 27 iulie poate aduce stări tensionate acasă, dar și în relația de dragoste a nativilor.

Optimismul lor crește odată cu apariția lui Jupiter, în noiembrie. Toate aspectele vieții Fecioarelor sunt vizate: cele materiale, cele sociale, precum și cele spirituale. Anul se încheie foarte bine pentru nativii care nu au dat curs unor stări panicarde, apărute cu motiv sau fără.

* Balanță

Astrele aduc o creștere constantă a nativilor. Chiar dacă vor fi și evenimente neplăcute, ritmul pozitiv se păstrează. Prognoza astrologică pe 2018 arată o nouă etapă de descoperire și învățare pentru Balanțe.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 reprezintă un suport puternic pe aspectele profesionale ale Balanțelor.

Mercur, retrograd între 3-16 aprilie, recomandă ca nativii să fie foarte atenți la cuvintele pe care le folosesc atunci când se exprimă. Atenționările privind jocul cu electronice sunt inutile.

Eclipsa de Lună din 27 iulie pune accent pe viața lor personală. Instinctul nativilor este acum pus la încercare, când vine vorba despre gestionarea unor relații de familie, intime, profesionale. Balanțele nu vor avea suficiente date raționale pentru a putea vedea întregul tablou. Iar deciziile vor trebui luate cu rapiditate.

Din 5 noiembrie, Jupiter aduce Balanțelor fericire și optimism. Sănătatea, vitalitatea și virilitatea sunt la cote înalte. Balanțele pot profita de aceste daruri ale astralelor.

Dragostea și căsătoria sunt două domenii astrologice care au semnul pozitiv în anul 2018 pentru nativi. Iulie și august necesită infinită răbdare din partea lor, pentru a nu transforma relația conjugală într-un fiasco.

* Scorpion

Începând cu ianuarie 2018, se anunță un an puțin mai liniștit decât 2017, din punct de vedere astrologic. Este un an în care Scorpionii trebuie să fie focalizați la cum să devină mai fericiți decât să-i impresioneze pe ceilalți. Talentele lor sunt vânate de diverși, iar acest fapt îi secătuiește de energie pe nativi.

Saturn le oferă deschidere pentru proiectele pe termen lung. Viziunea nativilor este cuprinzătoare în acest domeniu pe tot parcursul anului 2018. Interesant este că Scorpionii vor reuși să găsească o atitudine responsabilă, față de familie, dar și la locul de muncă.

Eclipsa de Lună din 3 ianuarie aduce inițieri în toate domeniile vieții lor. Nimic nu va mai fi ca înainte de această eclipsă. Nativii trebuie să arunce tot balastul experiențelor de care nu mai au nevoie.

Relațiile lor intime se pot îmbogăți după această eclipsă sau se pot reduce.

Pasiunea lor este pusă la încercare în perioada iunie-august 2018, când Marte este retrograd.

Stresul poate fi adus de a doua eclipsă lunară din 2018, cea din 27 iulie. Scorpionii o vor depăși cu seninătate, pentru că sunt puternic energizați în această perioadă.

* Săgetător

Ambiția nativilor este susținută de energia Soarelui, care a strălucit puternic deasupra Săgetătorilor în 2017. În 31 ianuarie, eclipsa de Lună le oferă nativilor energie calmă, caldă, echilibru pentru întreg anul 2018.

Eclipsa din 27 iulie 2018 trebuie tratată cu atenție. Există forțe contrare, care se pot abate și asupra Săgetătorilor. Natura acestor energii nu poate fi definită ca negativă sau pozitivă. Depinde de starea în care se află nativii pe perioada eclipsei. Stările lor vor fi amplificate, în sensul pozitiv sau negativ, după cum Săgetătorii își aveau trăirea.

Luna august poate deveni o gaură financiară pentru nativi, deci atenție la investiții!

Jupiter creează toate situațiile favorabile pentru Săgetători, începând cu noiembrie 2018. Este o perioadă în care ei pot experimenta, în limitele decenței, tot ceea ce doresc. Până spre sfârșitul lui decembrie 2018.

Jupiter îi ajută pe Săgetători să-și recapete sau să-și crească voia bună, bunăstarea, bucuria.

Munca este o temă importantă pentru Săgetători în 2018. Astrele favorizează pentru ei câștiguri importante prin muncă.

Dragostea este susținută maxim de astre în perioada octombrie-noiembrie 2018.

* Capricorn

Predicția astrologică pentru Capricorni, pentru anul 2018, este că noul an are prevăzute evenimente mai ușoare decât cel care a trecut.

În 2018, energia este maximum concentrată în zona carierei lor profesionale. De multe ori, nativii vor trăi sentimentul că plata lor este infinit mai mică decât eforturile pe care le depun la serviciu.

Cei care au început o relație la sfârșitul lui 2017 vor avea ocazia să o aprofundeze după februarie 2018. În general, 2018 este un an ”fierbinte” pentru Capricorni.

Eforturi suplimentare vor fi cerute de eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018. Familia nativilor va avea solicitări crescute pentru aceștia. Amuzant, dar și relațiile intime ale Capricornilor vor solicita un efort sporit, în sensul că aceștia vor trebui să găsească ocazii de relaxare.

În mai, Uranus aduce o deschidere, cu care unii dintre Capricorni sunt obișnuiți. Visatul cu ochi deschiși, în prima decadă a lui mai, poate constitui o modalitate de upgradare a nativilor pentru evenimentele ce vor veni.

În perioada noiembrie-decembrie, Jupiter aduce călătorii în străinătate, întâlniri cu oameni importanți și bani pentru ca toate acestea să se întâmple.

* Vărsător

În 2018, succesul este al Vărsătorilor! După munca depusă de nativi în anii anteriori, cu răsplăți care nu atingeau eforturile făcute de ei, 2018 se anunță anul recunoașterii meritelor.

Oportunitățile din străinătate, care apar în acest an pentru Vărsător, sunt excelente. Aceste ocazii se referă la job, dar și la excursii, cursuri de formare, chiar găsirea unui partener de viață.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 are rol armonizator al vieții Vărsătorilor. Multe aspecte  se vor învolbura în perioada eclipsei, pentru ca, în decurs de 2-3 săptămâni din februarie, lucrurile să se așeze armonios.

Eclipsa lunară din 27 iulie va pune accentul pe viața lor personală. Nativii singuri vor avea dificultăți în a afla pe cineva cu care să-și împartă viața. Partea frumoasă a acestei eclipse este faptul că nativii perseverenți vor găsi pe cineva potrivit cu aspirațiile lor.

Venus, retrograd în octombrie, readuce în viața nativilor foști iubiți/ iubite care vor dori rezolvarea problemelor de kharmă.

În noiembrie-decembrie 2018, Jupiter vine cu multe daruri de libertate pentru Vărsători. Depinde cum vor fi acestea înțelese.

* Pești

În 2018, dorința de a lucra din greu pare să-i domine pe nativi. Pe de o parte, este un lucru pozitiv, deoarece munca îi va scoate din rutina mentală. Pe de altă parte, există riscul epuizării totale. În 2018, se recomandă pentru Pești vizitarea stațiunilor de sănătate, balneare, de relaxare.

Prima eclipsă de Lună din 2018 va fi în ianuarie, pe 31. Peștii nu sunt printre cei mai fericiți sub această manifestare astrologică, dar au o nișă deosebită: vor reuși să se facă remarcați în meserii de îngrijire a copiilor, de consiliere psihologică a acestora.

În mai, Uranus încurajează Peștii să se exprime așa cum sunt ei cu adevărat. Ceea ce va fi o adevărată provocare pentru nativi. Această provocare, însă, nu trebuie irosită sau lăsată să plece nefructificată.

Eclipsa de Lună din 27 iulie scoate în evidență intuiția Peștilor în plan sentimental. Ei vor reuși să vadă lacunele din relația lor, dar vor putea oferi și sfaturi celor care au suferințe în plan sentimental.

În dragoste, lucrurile par să urmeze o inerție, dar, din noiembrie 2018, Peștii vor avea susținerea astrelor pentru a ieși din zona lor de confort amoros.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *