Acasă Actual Horoscop 7-13 decembrie: Mercur retrograd vine cu ciudățenii, Marte compensează cu lumină

Horoscop 7-13 decembrie: Mercur retrograd vine cu ciudățenii, Marte compensează cu lumină

În anul 2000, statueta de la ”Hamangia” a fost desemnată de o comisie internațională să fie unul din cele 10 artefacte ale culturii pământene care ar trebui să ne reprezinte planeta. ”În acest mediu favorabil al formelor geometrice, Gânditorul își revelează adevăratele virtuți, o serie de relații matematice interesante și importante impunându-se încă de la început, prin parametrul înălțime, 113 cm, care nu este deloc întâmplător, și 355 cm circumferința cercului în care se înscrie, întrucât aceste valori sunt unice în perimetrul matematicii, fiind singurele numere întregi al căror raport este chiar «Pi», cu o imprecizie de numai 3 zecimi de milionimi” – Vasile Droj, ”Gânditorul de Hamangia – cheia civilizațiilor arhaice”.

* Berbec

Cu Mercur retrograd, toată lumea trebuie să repare greșeli găsite în diferite proiecte, să depună eforturi pentru a evita neînțelegerile, trimiterea e-mail-urilor la adrese greșite. Mercur se află retrograd în Casa călătoriilor scurte, asta însemnând călătorii cu întârzieri.

Berbecii care au acum de susținut un examen major pot alege să îl susțină prin ianuarie sau chiar februarie.

Pe 9 decembrie, Marte va lumina Casa banilor altor persoane a Berbecilor. Acest fapt îi obligă pe nativi să devină foarte atenți la sumele mari pe care le pot încasa acum sau care le sunt propuse prin diferite contacte. Oricum, ei vor primi cel puțin vești pozitive despre bani, dividende, dobânzi.

* Taur

Mercur retrograd îi poate întârzia pe nativii care sunt independenți, care au o afacere, care încearcă să nu depindă de instituții, oameni sau organizații. Verificări din partea unor instituții sau reclamații din partea unor ”binevoitori” îi fac pe Tauri să nu își poată îndeplini la timp propriile planuri.

De asemenea, Mercur retrograd aduce întârzieri în ce privește trimiterea cadourilor prin poștă sau cumpărarea acestora.

Marte vine cu energii favorabile majorității zodiilor, dar, pentru Tauri, perioada 9-16 decembrie poate deveni confuză. Energiile lui Marte pot fi percepute de nativi ca susținând războiul, conflictele, manipulările, luptele psi. Lucrurile nu stau chiar așa, iar ei trebuie să se relaxeze și să lase lucrurile să curgă.

* Gemeni

Marte se mută în Scorpion din 9 decembrie și va călători pe acolo până prin 27 ianuarie. Este o perioadă în care Gemenii vor fi foarte ocupați la locul de muncă. Rezolvarea sarcinilor de serviciu va fi încununată de succes, iar ei se vor bucura de apreciere și, mai ales, de unele premii în bani.

Nativii care caută un loc de muncă, mai ales cei care doresc să lucreze cu jumătate de normă, au acum șansa de a participa la interviuri.

Mercur retrograd atrage unele situații stranii pentru Gemeni. Ei pot evita să meargă la cumpărături de electronice, IT, electrocasnice până prin 20 decembrie.

* Rac

Mercur retrograd poate aduce lipsuri în judecata și memoria nativilor. Cei mai mulți dintre Raci trebuie să evite semnarea de documente, pentru a nu se întreba mai târziu ”ce nu a mers ok?”. Până pe 20 decembrie, când Mercur iese din mișcarea retrogradă, Racii să evite luarea de decizii importante, participarea la concursuri sau examene.

Jupiter în Scorpion le aduce dragostea pe tavă nativilor care nu se află într-o relație. Cei care se află deja într-o relație pot spera că vor avea în curând un copil.

Marte, în Scorpion din 9 decembrie, va aduce un plus de erotism în aura Racilor. Cel puțin până în 6 ianuarie, când Marte părăsește Scorpionul, ei vor fi deosebit de atrăgători.

* Leu

Efectele Lunii Pline din 3 decembrie, care era în conflict cu Neptun, se vor simți până prin 10 decembrie. Neptun aduce unele complicații în plan amoros pentru Lei. Dacă ei nu vor emite pretenții, lucrurile vor sta liniștite în relația lor. Neptun se află acum în Casa cărților de credit a Leilor. De aceea, dacă aceștia estimează că pot împrumuta acum bani de la prieteni sau, dimpotrivă, să-și împrumute amicii, trebuie să stipuleze foarte clar condițiile de rambursare.

Mercur retrograd aduce întârzieri, dar efectele sale nu pot fi folosite drept scuză la serviciu sau în fața șefului.

Marte în Scorpion materializează visurile Leilor. Ei pot avea acum casa pe care și-au dorit-o. Un aspect rar și plin de energie: Marte în Scorpion, vizitând Casa de acasă a Leilor!

* Fecioară

Mercur retrograd și ceața aruncată de Neptun în aceste zile peste Casa serviciului Fecioarelor creează situații dintre cele mai încurcate. Nativii au nevoie de o atenție deosebită atunci când citesc fișa postului și o semnează. Soarele, Saturn și Mercur se aglomerează în Casa de acasă a Fecioarelor, ceea ce dă unele dificultăți în relaționare – dat fiind Mercur retrograd -, dar și în cheltuirea banilor pentru sărbători. Fecioarele pot pierde acum sume importante dacă insistă să cumpere un pachet turistic pentru sărbători.

Marte, în Scorpion din 9 decembrie, îi trimite în scurte călătorii pe nativi. Până pe 26 ianuarie, această situație va fi cu repetiție. De asemenea, aceste călătorii vor fi prilej de întâlnire a nativilor cu frați, surori, verișori.

* Balanță

Mercur retrograd este cel mai sălbatic la începutul perioadei și la final. Astfel, până pe 23 decembrie, Balanțele vor avea dificultăți în alegerea cadourilor pentru Crăciun și mai ales în cumpărarea lor. Balanțele care doresc să emigreze acum pot avea întârzieri cu viza sau alte documente. Mai bine să lase totul pentru ianuarie 2018.

Jupiter se află acum în Casa veniturilor obținute, aducând un plus de profit pentru nativi. Marte sosește în Scorpion pe 9 decembrie, ”rupând” banii Balanțelor. Asta se va concretiza prin cheltuieli mai mari până prin 26 ianuarie. Unii dintre nativi pot atribui aceste cheltuieli cu masa de Revelion. Alții vor înregistra pierderi. În ianuarie, însă, veniturile nativilor vor reveni în forță.

* Scorpion

Jupiter în Scorpion face ca niciun vis al nativilor să nu fie prea mare pentru a fi realizat. Deci, îndrăzniți să visați!

Marte, în Scorpion din 9 decembrie, completează – dacă mai este loc de completări – șansele, oportunitățile, vigoarea, energia nativilor, pentru a-și atinge țintele, idealurile. Poate unii dintre ei se gândesc să joace la loto, dar viața le poate aduce câștiguri mult mai mari decât loto, pe mai multe aspecte, nu doar câștigurile bănești. Deci, Scorpioni, nu vă limitați opțiunile!

Jupiter în semnul Scorpionilor mai înseamnă și deplasări în străinătate. Cel puțin una.

Neptun încearcă să arunce ceva ceață peste situațiile limpezi. Scorpionii să nu se piardă cu firea.

* Săgetător

Mercur retrograd îndeamnă Săgetătorii să mediteze la defectele, la tarele lor. Nu este momentul semnării unor documente sau a încheierii unor înțelegeri. Săgetătorii au tendința să devină absenți la întâlniri, în familie, în relația de cuplu. Cunoscând acestea, nativii pot să ia de pe acum măsuri dure, pentru a nu face greșeli regretabile. Casa căsniciei Săgetătorilor este luminată acum de Lună. Nativii care nu se află într-o relație pot îndrăzni să se implice într-o relație cu un prieten sau prietenă.

Marte e în Scorpion, în Casa subconștientului, a temerilor, a solitudinii. O anumită izolare este necesară Săgetătorilor, pentru a lucra la un proiect care necesită și energii subtile. Iar aceste energii se obțin și în condiții de singurătate.

* Capricorn

Decembrie este o lună de pregătire pentru Capricorni. În ianuarie 2018, vor sosi 6 planete în constelația Capricornului: Venus, Mercur, Saturn, Pluton, Soarele și Luna. Nativii vor centrul evenimentelor.

Mercur, retrograd în decembrie, îndeamnă la prudență, la anumite amânări, mai ales că, din ianuarie, Capricornii vor dicta ce se întâmplă.

Din 9 decembrie, încep să apară rezultatele muncii depuse de nativi începând cu octombrie 2017. Marte îi conectează cu prietenii lor. Chiar dacă Mercur vine cu sincope în comunicare, Marte are o energie debordantă. Distracția, voia bună se leagă de nativi.

* Vărsător

Deciziile pe care le iau acum Vărsătorii trebuie să fie prudente și, mai ales, să nu fie luate în grabă, indiferent de presiunile la care sunt supuși. Mercur, retrograd până prin 23 decembrie, are tendința de a ruina cumpărăturile de vacanță sau cadourile cumpărate de nativi pentru sărbători. Se cere, deci, puțină răbdare.

Marte intră în Casa onorurilor, a premiilor Vărsătorilor, începând cu 9 decembrie. Rămâne aici până pe 26 ianuarie, suficient timp pentru ca nativii să fie recunoscuți ca VIP în domeniul lor profesional sau printre prieteni. De menționat că Marte sosește o dată la doi ani în Casa onorurilor Vărsătorilor.

* Pești

Saturn va părăsi poziția sa din Săgetător prin 20 decembrie. Peștii se pot gândi unde se aflau acum trei ani și unde sunt acum, din punct de vedere profesional. Saturn a influențat acum reputația nativilor și contribuția lor în domeniul profesional și în lumea care îi înconjoară. Deci, mai sunt câteva zile pentru nativii care doresc să lase o semnătură importantă în domeniul lor de activitate.

Marte, în Scorpion din 9 decembrie, se unește cu Jupiter, care se află acolo, obținând un unghi favorabil față de Soare, care este acum în Pești. Astre importante lucrează pentru ca nativii să fie de succes în fiecare aspect al vieții lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here