Târgu-Neamţ: Primarul şi viceprimarul, Crăciun în familie

Primarul Daniel Harpa şi viceprimarul Vasile Apopei îşi vor petrece Crăciunul în familie. Daniel Harpa va merge la părinţii săi din Timişeşti, dar în noaptea de Revelion va fi alături de târgnemţeni în centrul oraşului. Şi viceprimarul Apopei va sărbători Crăciunul în familie, dar în noaptea de peste ani va fi în centrul oraşului.

“Ca în fiecare an, Crăciunul îl petrec în familie. Aşa este firesc şi nu m-aş simţi bine în altă parte. Crăciunul este un moment ca toată familia să se adune, să fii alături de copii, soţie şi părinţi. În prima zi de Crăciun voi merge la părinţii mei, mai ales că mama mă aşteaptă cu bucate alese. Doar de Revelion voi fi în centrul oraşului, unde voi petrece alături de târgnemţeni. Doresc tuturor cetăţenilor oraşului Târgu-Neamţ, dar şi târgnemţenilor din străinătate, care poate nu vor ajunge de sărbători acasă, multă sănătate şi bucurii”, ne-a mărturisit primarul Harpa.

“Crăciunul îl petrec doar în familie. Ne adunăm, fraţi, părinţi, rude şi stăm la masă. De Revelion voi fi în centrul oraşului, alături de domnul primar, pentru a sărbători trecerea în anul 2018, împreună cu cetăţenii oraşului nostru. Transmit pe această cale, multă sănătate şi pace sufletească tuturor cetăţenilor oraşului Târgu-Neamţ”, ne-a spus şi viceprimarul Apopei.

Contactată telefonic, mama primarului Daniel Harpa ne-a oferit câteva detalii despre bucatele pe care le va oferi fiului, nurorii şi celor doi nepoţi, în prima zi de Crăciun: “Chiar dacă am fost o perioadă răcită şi nu m-am simţit chiar bine, voi pregăti o masă cu de toate, când va veni Daniel cu familia sa la noi. Mi-a spus că va veni în prima zi de Crăciun. El nu este pretenţios la mâncare, să ştiţi. Voi pregăti aperitive de porc, piftie, sărmăluţe, borş de pasăre. Pentru nepoţei voi pregăti şniţele, pentru că ştiu că le place, dar şi ciorbă rădăuţeană. Îi aştept cu mare drag”. (C.T. STURZU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *