Acasă Actual De week-end: Pariuri pe bani frumoși la Consiliul Județean Neamț

De week-end: Pariuri pe bani frumoși la Consiliul Județean Neamț

Familia Bosovici ocupă două funcții de conducere în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Neamț. Amândoi conduc două din structurile cheie ale instituției: ea este director executiv buget – finanțe și el este director executiv direcția juridică.

Interesant este că veniturile anuale ale celor doi directori au fost completate în ultimii ani, pe lângă sursele directe din salarii și indemnizații de membri în diverse consilii de administrație sau consilii consultative, și cu banii câștigați din pariuri sportive. Atunci când au avut șansă. Semn că pricep fenomenul și îl urmăresc.

Din declarațiile de avere publicate pe site-ul CJ Neamț reiese că, din anul 2010 până anul trecut, familia Bosovici a câștigat de câteva ori, diverse sume. Potrivit documentului public, în anul 2016 Bogdan Bosovici a jucat și a câștigat 4.000 lei, pe care i-a declarat în anul 2017. Anul 2013 a fost unul foarte bune pentru ambii directori, doamna reușind să câștige 4.562 lei și domnul 7.562 lei. Cu un an înainte, tot el s-a dovedit a fi fost mai inspirat și a reușit să anticipeze rezultate corecte care au adus în bugetul familiei fix 7.000 lei. Sume destul de impresionante dacă le raportăm la salariile primite de la instituție până anul trecut, fără prea mare relevanță dacă le raportăm la veniturile din 2017.

Exemplul familiei de directori, a căror pasiune pentru pariuri sportive le-a sporit veniturile anuale ( 90.000 lei doar pe 2016) cu o sumă de bani ce a intrat, de fix 23.124 lei în trei ani, este o dovadă în plus că dacă nu joci, nu câștigi.

(C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here